В Умані у порушника порядку знайшли наркотики

В Умані у порушника порядку знайшли наркотики

Патрулюючи місто, працівники поліції затримали 45-річного жителя сусіднього району, в якого виявили та вилучили одноразовий шприц, заповнений рідиною темно-коричневого кольору. Вилучене направили на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У поле зору співробітників Уманського відділу поліції потрапив чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який порушував публічний порядок. Правопорушника було зупинено для перевірки документів. Чоловік намагався уникнути спілкування та всілякими зусиллями відвернути увагу працівників поліції.

Під час поверхневої перевірки у кишені куртки чоловіка було виявлено медичний шприц ємністю 10 мл, в якому була речовина темно-бурого кольору, схожа на опій ацетильований. Шприц вилучили та направили на відповідне експертне дослідження. Пояснити походження вказаної речовини чоловік не зумів.

Вказана подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань та за попередньою кваліфікацією відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x