Катеринопільським рибалкам рятувальники розповіли про правила безпеки на льоду

Катеринопільським рибалкам рятувальники розповіли про правила безпеки на льоду

Катеринопільські рятувальники вийшли на замерзлі водойми рідного краю задля проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи серед населення, зокрема серед любителів зимової рибалки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час відпрацювання фахівці Служби порятунку застерегли рибалок та місцевих жителів від необдуманих вчинків та нагадали правила безпечної поведінки на льоду. Співробітники ДСНС розповіли, як перевірити міцність та товщину льоду за кольором чи за допомогою підручних засобів. Також рятувальники нагадали рибалкам правила порятунку людини, яка провалилася під кригу та порядок дій потопаючого.

Спілкуючись із місцевими, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій закликали дотримуватися правил безпеки та у разі недостатньої товщини льоду не випробовувати долю й не ризикувати власним життям.

Кожен рибалка отримав інформаційні листівки й пам`ятки, в яких викладені правила безпеки під час зимової риболовлі. Аналогічні листівки рятувальники розмістили на інформаційних стендах міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x