Серед інфікованих на COVID-19 в Черкаській області майже 39% чоловіків і понад 61% жінок

Серед інфікованих на COVID-19 в Черкаській області майже 39% чоловіків і понад 61% жінок

Сьогодні, 9 грудня, у Черкаській ОДА відбувся брифінг щодо епідеміологічної ситуації в області.

До обговорення епідситуації на Черкащині долучилися Олег Найдан – заступник начальника Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА, Людмила Кравченко – головна санітарна лікарка області та Роман Тищенко – начальник відділу охорони публічного порядку ГУНП в Черкаській області.

– За останню добу методом ПЛР у Черкаському обласному лабораторному центрі проведено 1548 тестувань, з них у 816 осіб виявлено COVID-19. Найбільша кількість інфікованих – у Черкасах та Черкаському районі, Каневі, Смілі й Умані. Найвища захворюваність зафіксована у Каневі й Канівському районі, а також Кам’янському, Шполянському та Катеринопільському районах, – повідомила Людмила Кравченко.

За статистичними даними, найбільше підтверджених випадків припадає на вікову категорію 40–59 років. Найбільша смертність від цієї хвороби – у черкащан від 60 до 79 років.

Серед підтверджених випадків кількість інфікованих чоловіків становить майже 39%, жінок – понад 61%. Серед померлих від коронавірусу – майже 58% чоловіків і понад 42% жінок.

За даними Управління освіти і науки ОДА, тимчасово зупинено навчання у 361 класах, де захворіло 253 учні та 446 осіб – учителів та працівників освітніх закладів. На ізоляції перебуває 5219 учнів і 367 учителів та працівників освітніх закладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x