Юний черкаський музикант підкорив столичну сцену

Юний черкаський музикант підкорив столичну сцену

З 7 по 11 грудня у Києві за підтримки Міністерства культури України відбувся II Всеукраїнський мистецький конкурс-фестиваль «Різдвяні мініатюри». Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Метою конкурсу-фестивалю, який проводиться раз на 2 роки, є пропаганда української дитячої творчості в її різноманітних формах : музичній, театральній, живописній, хореографічній; виявлення талановитих дітей, розкриття їхнього творчого потенціалу, виховання естетичних смаків молодого покоління.

До складу журі ввійшли провідні митці та викладачі вищих учбових закладів.

Участь у мистецькому форумі взяло близько 1000 учасників: солісти та колективи, представники великих і малих міст з різних куточків України злетілися на творче змагання.

В номінації «інструментальне мистецтво» столичну сцену підкорив учень IV класу Черкаської дитячої музичної школи № 2 – Панченко Іван (викладач Рудніченко А. М., концертмейстер – Панченко О.А.)

Конкурсні прослуховування проходили у приміщенні єдиної в Україні «Школи джазового та естрадного мистецтва» Дніпровського району Києва.

Черкаський конкурсант продемонстрував високий рівень майстерності та отримав Диплом лауреата ІІ ступеня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x