Новий голова облради: Коваленко, Майборода чи Гресь?

Новий голова облради: Коваленко, Майборода чи Гресь?

Про це «Новій Добі» повідомив власний кореспондент.

Пані Коваленко одразу відмовилася від цієї посади, мотивуючи тим, що вона філолог і поет, а не господарник і не знається на керуванні областю. Її не переконали навіть вигуки «Громада тобі не простить!». Валентина Михайлівна сказала, що вчора черкаська «Батьківщина» вирішила висувати кандидатуру Греця, тому вона партійної дисципліни не порушуватиме.

Любов Майборода обіцяла громаді публічність у роботі обласної ради, особливо – публічність у бюджетних питаннях і залучення громади до вирішення цих питань.

Володимир Гресь також готовий посісти крісло голови. За його словами, він з першого і до останнього дня був на Майдані в Черкасах і Києві. Він сказав, що знає, що треба робити (пан Гресь уже перебував на цій посаді раніше – авт.), знається і на бюджетних питаннях, і на всіх інших. Він усвідомлює, що це призначення тимчасове, але задля блага людей готовий працювати, адже хтось має керувати областю.

Анатолій Бондаренко, голова черкаського осередку ВО «Батьківщина», сказав, що йому посаду голови «не пропонували, але він би й не пішов».

Несподівано для всіх Володимир Гресь зняв свою кандидатуру на користь пані Коваленко. Кінцевий результат покаже голосування

Фотрепортаж з обласної ради тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x