На Черкащині зловили злочинне угруповання

На Черкащині зловили злочинне угруповання

На Лисянщині затримали трьох злочинців, які викрадали кабелі мобільних веж 10 грудня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Компанія мобільного зв’язку повідомила про те, що відбувалась аварія та близько двох години ночі спрацювали датчики вібрації на кабелях живлення веж мобільного зв’язку неподалік села Смільчинці.

Слідчо-оперативна група виявила біля вежі автомобіль «Fiat Doblo» та затримала 38-річного чоловіка, жителя міста Сміла. Він за попередньою змовою з двома жителями Черкас проникли на об’єкт та намагалися здійснити крадіжку кабелю зв’язку із базової станції.

В салоні автомобіля поліцейські знайшли та вилучили мобільні телефони із сім картками, знаряддя злочину, рукавиці та 22 700 гривень.

На даний час встановлено, що вказані громадяни причетні до вчинення ще 10 крадіжок кабелів із мобільних веж на території Черкаської області. Наразі їх ще перевіряють на вчинення аналогічних злочинів.

Правопорушників затримали. За вказаним фактом розглядають кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 та частиною 3 статті 185 (Крадіжка).

Злочинцям загрожує до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x