Голова Черкаської РДА прозвітував про роботу за рік

Голова Черкаської РДА прозвітував про роботу за рік

23 грудня 2017 року голова Черкаської районної ради Олексій Собко провів засідання дванадцятої сесії районної ради.

Перед початком засідання сесії голова районної ради та заступник голови райдержадміністрації вручили почесні грамоти Черкаської районної ради та Черкаської районної державної адміністрації двом працівникам Черкаського міськрайонного відділення управління ДСНС України в Черкаській області Олександру Запрягайлу та Миколі Євдокимову за самовідданість і професіоналізм, які, ризикуючи власним життям, врятували дітей з крижаної води та подякували начальнику Черкаського міськрайонного відділення за виконання працівниками свого службового обов’язку. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській районній раді.

Після внесення змін до порядку денного депутати приступили до розгляду питань. Спочатку заслухали звіт про виконання Черкаською райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень, про які доповів заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк.

Потім депутати заслухали звіт голови районної ради Олексія Собка про діяльність за звітний період з листопада 2015 року по листопад 2016 року. Він коротко повідомив про результати з реалізаціі розвитку району, проведення реформи щодо децентралізації влади, об’єднання територіальних громад, соціального захисту та інших питань. Оскільки звіт було опубліковано на сайті районної ради, на новинному сайті «Сільські обрії», надруковано в районній газеті «Сільські обрії» і з деталями звіту усі бажаючі могли ознайомитися заздалегідь, депутати запропонували перейти одразу до запитань. Врешті підтримали рішення взяти звіт до відома.

Також депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку району на 2017 рік, яку представив присутнім начальник управління економіки райдержадміністрації Володимир Гуня.

Особливу увагу депутати приділили розгляду проекту бюджету на 2017 рік та одноголосно схвалили його. За словами начальника фінансового управління райдержадміністрації Ганни Шокот, обсяг доходів прогнозується в сумі 562851,4 тис.грн., в тому числі власні та закріплені доходи загального фонду – 76439,9 тис.грн., спеціального фонду – 6194,5 тис.грн. Обсяг видаткової частини проекту районного бюджету на 2017 рік визначено в сумі 562851,4 тис.грн., з яких 556636,9 тис.грн. – видатки загального, а 6214,5 тис.грн. – спеціального фондів.

Далі депутати в порядку контролю заслухали інформацію про виконання районної програми «Призовна дільниця» на 2012-2016 роки»; «Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки»; «Програми з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини у Черкаському районі на 2014-2016 роки».

Також на сесії було затверджено ряд нових програм: про організацію харчування учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району на 2017 рік та програму підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2017-2020 роки.

Окрім того, обранці району затвердили районну програму «Призовна дільниця» на 2017-2021 роки, а також внесли зміни до районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та продовжили термін дії «Програми підтримки та розвитку редакції радіомовлення Черкаського району Черкаської області на 2012-2016 роки».

Далі сесія районної ради прийняла рішення щодо списку присяжних міськрайонного суду; про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ПАТ «АЗОТ» та ПАТ «ЧЕРКАСИ-АВТО» та блок питань комунального майна, про які доповів начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x