Машину Лютого переслідували, а замість прибраної ялинки поставили нову

Машину Лютого переслідували, а замість прибраної ялинки поставили нову

Довкола новопризначеного керівника обласної поліції Валерія Лютого не вщухають дискусії. Ситуацію, що склалася, прокоментував сьогодні керівник ГУ НП. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, у понеділок зранку активісти влаштували акцію протесту біля Управління ГУ НП, виступаючи проти Валерія Лютого на посаді. Сам новопризначений керівник зазначив, що відкритий до спілкування із усіма, але «толерантно». Спроби зайти до адмінприміщення у «незаконний спосіб» та штовханина, за його словами, може бути визначена як порушення громадського порядку.

Ялинка і шини
У якості нагадування після мітингу лишилася стояти ялинка із шинами. За словами, Валерія Лютого, перехожі заходили в чергову частину і скаржилися на захаращення тротуару.
Машину Лютого переслідували, а замість прибраної ялинки поставили нову
– Ми потелефонували до Департаменту ЖКК. Приїхала спеціальна техніка, забрали ті колеса. Вранці прийшли знову активісти і кажуть: «Хтось украв колеса». Знову принесли колеса. Будемо проводити перевірку і знову певні дії буде проводити Департамент ЖКК, – розповідає Валерій Лютий.

Переслідування на шляху на роботу
Валерій Лютий, постійним місцем проживання якого є місто Харків, живе у черкаському готелі. Головного правоохоронця Черкащини невідомі чекали біля виходу з готелю «Дніпро».

– Коли я вранці виходив і йшов до службового автомобіля, мене зустріли невідомі люди. Я сів до машини. Людина скочила у свій автомобіль, почала переслідувати службовий автомобіль із «синіми» номерами, порушуючи правила дорожнього руху. Догнавши, опустив скло на дверях, щось показував, вигукував. Підрізав наш автомобіль. Коли приїхали, біжить до мене з мобільним телефоном, знімає, щось вигукує. Ми заїхали в ворота. Нічого не можу прокоментувати, хай мені прокоментують, – розповів Валерій Васильович.

Керівник обласного управління повідомив, що має намір виїхати з готелю і знайти приватне житло. Запевняє, що своє проживання оплачує за свій кошт.

Валерій Лютий каже, що відкритий до спілкування з представниками громадськості, але «у законний спосіб». Запевняє, що готовий звітувати перед громадськістю за свою роботу:
– Вчора приходили представники частини громадськості і висловили бажання перевірити, яким я буду керівником. Ніхто мені не прописує рік чи півтора. Сказали: «Ми тебе будемо перевіряти, контролювати». Кожного місяця, а то і кожного тижня я готовий звітувати. Хай мене перевіряють, хай мене контролюють, я згоден.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x