Сергійчук про відкриття театру: «Хай це буде сюрпризом»

Сергійчук про відкриття театру: «Хай це буде сюрпризом»

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко завітав із робочим візитом на Черкащину. Зокрема він відвідав декілька закладів культури в Черкасах: це філармонія, драматичний театр і ПК «Дружба народів». Також планує ще завітати до Кам’янщини, Корсунщини та Чигиринщини.

− Останнім часом намагаюся їздити регіонами, щоб у співпраці із місцевою владою напрацьовувати плани щодо подальшого розвитку креативної економіки регіонів, туристичної галузі, відродження національної спадщини. І я радий, що добрався до центру України – Черкащини, тому що, де як не тут ці процеси мають відбуватися швидко, ефективно й на благо громади. Тут величезний потенціал для туристичної галузі. Є об’єкти, які потрібно подавати на Велику реставрацію. Я щиро радий, що побачив відремонтований театр, в хорошому стані філармонію, чудовий палац культури «Дружба народів». Таких об’єктів у регіонах не так багато, − сказав Олександр Ткаченко.

Голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук відзначив, що відкриття театру планується найближчим часом, але точної дати так і не назвав.

− Ми все робимо для того, щоб найближчим часом відкрити театр. Я контролюю перебіг робіт, спілкуюся з підрядниками. Нині є документальні обмеження, які потребують вирішення. Це своєчасне подання декларацій, які вже подані, і отримання погодження від ДАБІ. Ми в стадії очікування дозвільних документів на відкриття. Хай буде це сюрпризом, але сподіваємося відкрити його цьогоріч, − зазначив очільник області.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x