Новий 2021 рік: обираємо кольорову гаму для прикрашання оселі

Новий 2021 рік: обираємо кольорову гаму для прикрашання оселі

Прикрашаючи оселю до Нового року варто звернути увагу й на кольорову гаму. Щороку домінує певний колір чи відтінки. На Новий 2021 рік це сірі, сріблясті та бежеві відтінки.

Кольори інтер’єру

Астрологи радять задекорувати ваш будинок у вишуканій світло-сірій, сріблястій або молочно-бежевій гамі. Ідеально підійде скандинавський стиль – він легкий, світлий, елегантний. А ось від яскраво-червоних і зелених прикрас, які традиційно асоціюються з Новим роком і Різдвом, краще відмовитися. Постарайтеся підібрати декор так, щоб єдиним зеленим елементом лишилась новорічна ялинка.

Кольори для прикрашення ялинки

Є універсальне правило для прикрашання новорічної ялинки – потрібно обрати основний колір і додати трохи блиску і яскравих фарб. Цього разу надайте перевагу білому, сріблястому, кремовому або ніжно-блакитному та розбавте цей відтінок, наприклад, золотим або фіолетовим.

Не варто вішати на ялинку всі прикраси, які є вдома. Достатньо одного–двох видів куль і новорічної гірлянди. Зараз у тренді моногірлянди, які світяться одним кольором. Вони виглядають стильно і не перевантажують композицію.

 

За матеріалами інтернет-джерел

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x