Студенти ЧНУ привезли нагороди зі Львова

Студенти ЧНУ привезли нагороди зі Львова

Студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького повернулися з перемогами з Відкритого Кубка Львова з легкої атлетики, що відбувся 22 грудня.
У міжнародних змаганнях взяли участь спортсмени зі Львівської, Сумської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської, Рівненської, Черкаської, Чернігівської, Волинської та Закарпатської областей, а також легкоатлети з Польщі, Молдови та Литви. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧНУ.

Хорошу підготовку продемонстрували спортсмени Черкаського національного. Станіслав Гавриш виборов І місце, Богдан Щибря, Вадим Гончаренко та аспірант Денис Нечипоренко — ІІІ місця. Тренує легкоатлетів директор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я, кандидат педагогічних наук, доцент Леонід Нечипоренко.
— Змагання, що відбулися у м. Львів — одні з небагатьох змагань, де організація була на найвищому рівні, — розповідає переможець Станіслав Гавриш. Легкою атлетикою займається трішки більше року. За цей недовгий час став призером Чемпіонату України, чемпіоном України та чемпіоном і призером Відкритого Кубка Львова. Найближчим часом хлопець хоче виконати норматив, щоб потрапити на Чемпіонат світу з естафет, що відбудеться у м. Нассау цієї весни. Проте найголовнішою мрією і метою Станіслава є Олімпійські ігри.

А от Богдан Щибря займається спортом із п’ятого класу. Завдячує цим своєму першому тренеру Олександру Пєстєнкову, який побачив у хлопцеві потенціал легкоатлета:
— Саме він прищепив мені любов до спорту. Стимулом для виснажливих тренувань були перші перемоги на районних та обласних змаганнях.
Окрім задоволення та фізичного здоров\’я, заняття спортом познайомили мене з багатьма цікавими людьми.

На думку Богдана, дуже важливо мати однодумців та тих, хто розділяє твої вподобання, з ким можна розмовляти та ділитися враженнями.
— Спорт — це ще й можливість продовжувати займатися улюбленою справою. В університеті завдяки тренеру Леоніду Нечипоренку спорт для мене став не просто заняттям, а стилем життя. Азарт, що охоплює при наближенні до мети — найсолодший. Відкритий Кубок Львова з легкої атлетики проходить щороку в грудні. Я вже вдруге взяв участь у цих змаганнях і посів призові місця.
Черкаський національний вітає своїх переможців та дякує організаторам Відкритого Кубка Львова з легкої атлетики — Федерації легкої атлетики Львівської області та Управлінню молоді, сім\’ї та спорту Львівської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x