Тиждень флориста і декоратора вітрин минув у черкаському училищі

Тиждень флориста і декоратора вітрин минув у черкаському училищі

З 16 грудня по 22 грудня у ДНЗ «Черкаське ВПУ ім. Г.Ф.Короленка» пройшов тиждень «Флориста», «Декоратора вітрин», в рамках якого пройшла низка заходів. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Тиждень флориста і декоратора вітрин минув у черкаському училищі День перший 16 грудня
В навчальному закладі розпочався тиждень з професії «Флорист», «Декоратор вітрин». В цей день учні груп флористичного напрямку прикрашали всі поверхи та хол училища (відділення)

День другий 19 грудня
Під керівництвом викладача спецдисциплін флористичного напрямку Палій Наталії Дмитрівни в групі ФДС – 11 був проведений виховний захід «Свято Калити»

Того ж самого дня на другому поверсі училища була представлена виставка кращих учнівських робіт групи ФД – 12 з предмету «Малюнок та живопис», які були виконані в техніці графіка під керівництвом викладача спецдисциплін Гавриленко Наталії Володимирівни

День третій 20 грудня
Для учнів другого курсу групи ФДС – 7 ученицею цієї ж групи Плосконос Єлізаветою був проведений майстер – клас по виготовленню настільної новорічної композиції.

День четвертий 21 грудня
Проведено майстер – клас по оформленню святкового столу до Нового року ученицею групи ФДС-6 Анастасією Капран під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Гавриленко. Майстер-класом були задоволені і учні, і всі працівники відділення.
Всі присутні були в захваті від конкурсу – виставки новорічних листівок, виконаних технікою скрапбукинг учнями груп флористичного напрямку на уроках виробничого та теоретичного навчання. Учні підготували його разом із своїми наставниками Валентиною Бондаренко, Наталією Гавриленко, Тетяною Ненькою та Надією Палій.

День п’ятий, 22 грудня
Майстер виробничого навчання Валентина Бондаренко провела майстер-клас для педагогічних працівників навчального закладу на тему: «Виготовлення настільної новорічної композиції».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x