На Черкащині невідомі висипали з вантажівок зерно (ФОТО)

На Черкащині невідомі висипали з вантажівок зерно (ФОТО)

На стаціонарному посту, що на автодорозі М-05 в Умані, працівники Укртрансбезпеки подали вимогу для зупинки водіям двох вантажних автомобілів, аби провести зважування. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Водії цю вимогу проігнорували. Екіпаж інспекторів, який базується на 210 км автодороги Київ-Одеса, наздогнав порушників і зупинив обидва транспортні засоби.

Під час розмови водії відмовилися пред’являти будь-які документи та на законну вимогу повернутися назад для зважування не реагували.

У цей час до вантажних автомобілів під’їхало декілька авто з яких вибігли невідомі особи – близько 25 чоловіків, та повідкривали борти на причепах. У результаті чого зерно висипалося на дорогу. Після цього невстановлені особи швидко зникли з місця події.

У цей же час патрульним надійшло ще одне повідомлення про відкриття бортів на ще 3 фурах, які відстоювалися на автозаправній станції неподалік.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Уманського районного відділу поліції. Надалі цією справою займаються слідчі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x