В Черкаському комітеті самоорганізації населення відзначили творчих діток

В Черкаському комітеті самоорганізації населення відзначили творчих діток

У комітеті самоорганізації населення «Богданівський» по-новорічному святково підвели підсумки роботи творчих діток мікрорайону. Напередодні діти виготовили різноманітні поробки власними руками на новорічну тематику. Відвідувачі КСНу мали можливість висловитися та підтримати одну чи кілька робіт, які їм сподобалися. Так і визначали кращих. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Нагородження провели в «чарівній кімнаті» комітету, де зробили виставку цих поробок, прикрасили залу, встановили ялинку та створили загалом святкову атмосферу. Голова КСН «Богданівський» Оксана Мелікова відзначила переможців та всіх учасників приємними подарунками. Четверо юних майстрів, роботи яких привернули найбільше уваги громадян «Богданівського», отримали, крім іншого, ексклюзивні подарунки – ялинкові кулі із написом «2017 Богданівський». Такий подарунок вручили і викладачу діток, яка під час занять розвиває їхні творчі здібності.

Дітки створили різноманітні яскраві поробки: ялинки із ниток, із цукерок, із паперових квітів та інших матеріалів, нитяного сніговичка, сніжинки в «ювелірній упаковці», роботи із бісера, символи року, листівки, новорічний плакат та багато іншого.

«Особливістю нашого заходу став той момент, що дітки самостійно представляли свою роботу, розповідали, чому вони вирішили створити її саме такою, саме із таких матеріалів та яку ідею закладали. Дарували нам і віршики, і пісеньки. Дуже приємно було почути їхні думки, як вони пишалися спільною роботою з батьками, ділилися своїми враженнями. У кожній роботі частинка душі дитини. Тому досить складно було визначити кращих. Але без уваги, гарного настрою та подарунка не лишився ніхто», – розповідає Оксана Мелікова.

Творчі майстер-класи минулого року проводили в КСН «Богданівський» час від часу. Тоді до створення різноманітних прикрас, символів, квітів тощо долучалися як діти, так і дорослі жителі мікрорайону. Тепер же завдяки співпраці із Міською станцією юних техніків є можливість розвивати творчість у діток двічі на тиждень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x