Черкаські волонтери отримали почесні відзнаки

Черкаські волонтери отримали почесні відзнаки

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук нагородив трьох черкаських волонтерів нагородами «Хрест бойового братерства» під час сесії обласної ради 17 грудня. Про це повідомляє кореспондент інформаційного агентства “Нової Доби”. 

Зокрема, почесні волонтерські відзнаки за активну громадську позицію та допомогу захисникам України безпосередньо в районі проведення АТО/ООС отримали Руслан Чикало, Віталій Коваль та Оксана Циганок.

 

– Дякую черкаським волонтерам, які незважаючи ні на що, продовжують підтримувати бійців на Сході. Міцного здоров’я вам та вашим родинам! Дякуємо за вашу небайдужість та благородну справу!, – сказав Сергій Сергійчук.

Черкаський обласний комісар Олександр Халамейдик зазначив, що нагородження відбулося через те, що в День волонтера в обласному військовому комісаріаті відбувся тематичний захід.

–  У них дуже велике серце і красива душа. Вони завжди переймалися Збройними силами України і суспільством, яке перебуває на території Донецької та Луганської областей, – зауважив Халамейдик.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x