У чому зустріти новорічну ніч: створюємо святковий образ

У чому зустріти новорічну ніч: створюємо святковий образ

До нового року лишилося менш як два тижні, і саме час обдумати своє святкове вбрання. Де б ви не були новорічної ночі – важливо, щоб одяг був і ефектним, і зручним.

Символ прийдешнього 2021 року – Білий (або Металевий) Бик – добрий господар, прихильник стабільності і домашнього затишку. Це не означає, що зустрічати Новий рік треба в хатньому одязі, головне – не знехтувати святом і не одягти абищо.

У яких кольорах зустрічати Новий 2021-й рік

Зважаючи на символ прийдешнього року за китайським календарем – Металевого Бика, в одязі для зустрічі Нового року доречні елементи сріблястого й білого кольорів.

Білий, молочний, кремовий, бежевий, сірий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний – ці кольори та інші з тієї ж гами відповідають тотему Нового року.

Крім того, в одязі можна використовувати блискітки, паєтки, тканини з люрексом тощо. Образ у світлих тонах вдало доповнять яскраві або контрастні аксесуари.

Що вдягти жінкам у новорічну ніч

Добираючи новорічне вбрання, не забувайте про зручність і комфорт. Не потрібно приносити себе в жертву моді, гнатися за вишуканістю і незвичністю. Краще вибрати одяг, в якому відчуватимете себе легко і вільно.

Сукні

Ошатні вечірні сукні шиють із «літніх» тканин: шовку, шифону та мережива.

Плаття для зустрічі Нового року може бути традиційно вечірнє або «коктейльне». У тренді сукні з блискучих тканин, з ефектом «металік» або розшиті блискітками.

Виграшний варіант – вечірня сукня «металевого» відтінку довжиною до підлоги. Таке вбрання додасть вам витонченості й чарівності. От тільки таку сукню можна вдягти, якщо святкуватимете у просторому місці.

Простіший, але безпрограшний варіант – коктейльна сукня з довгим шлейфом. Верх – сріблястий, а спідниця – біла.

Додасть чарівності у новорічну ніч коротка срібна сукня з глибоким вирізом на спині.

Спідниці

Вибір спідниці залежить від того, який верх ви плануєте до неї підібрати. Проста подовжена спідниця добре поєднується з об’ємною яскравою блузою, а пишна спідниця підійде до вузької сорочки або приталеного жакета.

Брюки

При виборі брюк насамперед орієнтуйтеся на свою фігуру. У новорічну ніч варто вдягати тільки те, що вам личить. Комусь пасують стрейчеві штани, що обтягують ноги, а комусь – широкі з розкльошеними штанинами. Як варіант – шкіряні штани або штани-стрейч із люрексом. Їх можна доповнити легкою тунікою, що прикриває стегна.

Блузки

Святкові блузки — це елемент одягу, від якого віє романтикою. Широкі рукава, мереживні манжети або комір, рюші і волани, тканина, яка легко і красиво лягає по фігурі, зробить будь-яку жінку еталоном елегантності на новорічній вечірці.

Брючні костюми

Щоб брючний костюм не нагадував про офіс, він має бути або нестандартного крою, або з ефектної тканини. Уважно поставтеся до вибору блузи, сорочки чи топ до костюму: якщо раптом захочете зняти піджак, святковий образ має лишитися таким же стильним.

Непогане рішення – вдягти комбінезон. Якщо його дібрати зі смаком, зможете приховати недоліки фігури і додати образу шарму.

У чому зустрічати Новий рік чоловікам

У чоловічому одязі менше святкових варіантів, ніж у жіночому, але і тут є над чим подумати.

Безпрограшний образ для вечірки – смокінг, причому не обов’язково чорного кольору. Відтінки сірого – і стильно, й ошатно, і відповідає символу Нового року.

Інші поєднання – світлі штани або джинси під яскравий піджак. Можна обійтись і без піджака.

Сорочка або пуловер з новорічним принтом – теж круте доповнення до штанів.

Краватка або метелик нестандартних кольорів – наприклад, зі сріблястої тканини – зроблять людину навіть у звичайній білій сорочці ошатно одягненою.

Сміливий вибір для чоловіка – піджак із блискучої тканини, хоча такий одяг пасуватиме не всім. Але якщо красуватися дуже хочеться – зверніть увагу на піджаки, в яких із блискучої тканини викроїли тільки лацкани.

Чорний піджак зі сріблястими вставками – стриманіше й зі смаком.

Прикраси для новорічного вбрання

Перевагу варто надати сріблу, прикрасам із натуральних каменів білого кольору або прозорим – наприклад, гірському кришталю.

Новорічний манікюр

Колір лаку для нігтів можна дібрати відповідно до вподобань покровителя року.

Якщо у вас яскраве вбрання, то нігті доречно зробити пастельних відтінків або з неяскравим візерунком.

Якщо одяг у нейтральних тонах, а образ підкреслюють аксесуари, то яскраві нігті вигідно доповнюватимуть новорічний лук.

Що взути на новорічне свято?

Звісно, найкраще для новорічної вечірки вибрати взуття, що забезпечить комфорт і зручність. Якщо плануєте взути туфлі на підборах – придивіться до нижчого каблука, ніж носите зазвичай, особливо якщо збираєтеся активно провести новорічну ніч.

Колір взуття теж має «сподобатися» покровителеві 2021 року. Черевики можуть бути або яскравим акцентом, або в тон вбрання.

Виберіть свій колір свята із відтінків, що до вподоби Білому Бикові, зважаючи на свій зодіакальний знак:

для Овна – лимонний, жовтий;

для Телець – сріблястий, пудровий;

для  Близнюків – білий, бежевий, ніжно-блакитний;

для Рака – пісочний, металевий;

для Лева – лимонний, рожевий, сріблястий, золотий;

для Діви – кремовий, коричневий;

для Терезів – небесно-блакитний, фіалковий, золотистий, бежевий;

для Скорпіона – фіалковий, золотий;

для Стрільця – сріблястий, бежевий, гірчичний;

для Козерога – персиковий, бежевий;

для Водолія – світло-сірий, небесно-блакитний;

для Риб – золотистий, сріблястий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x