На Жашківщині ліквідують пожежу на сіносховищі (ВІДЕО)

На Жашківщині ліквідують пожежу на сіносховищі (ВІДЕО)

29 грудня о 03:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території кормового подвір`я фермерського господарства на вулиці Садовій. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Першим загорання сіносховища, в якому зберігалося сіно вівса у тюках, виявили працівники господарства, які одразу зателефонували за номером «101».

Коли на місце виклику прибув перший пожежний розрахунок місцевої пожежно-рятувальної частини, вогонь устиг поширитися на 220 тонн сіна та охопив покрівлю сіносховища на загальній площі у 600 квадратних метрів.

Завдяки спільним зусиллям рятувальників Жашківської пожежно-рятувальної частини та спеціально пристосованої для пожежогасіння техніки цього ж господарства о 06:30 пожежу вдалося локалізувати. Також вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташовані дві скирти сіна, загальною вагою 200 тонн. Триває ліквідація осередків пожежі. У боротьбі із вогнем беруть участь 10 осіб підрозділу ДСНС та 4 одиниці спецтехніки.

Серед версій пожеж розглядається й умисний підпал. На місці пожежі працює мобільно-оперативна група Управління ДСНС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x