Ідеї корпоративних подарунків для клієнтів на 8 березня

Ідеї корпоративних подарунків для клієнтів на 8 березня

У міжнародний жіночий день кожна успішна компанія намагається привітати з цим святом не тільки своїх співробітниць, а й постійних клієнтів фірми. Спеціально для тих, хто не знає, які саме подарунки доречно дарувати клієнтам в цей день, ми запропонуємо кілька цікавих варіантів.

 

Подарункові карти

 

Один з найкращих і оптимальних варіантів для подарунка вашим клієнтам на будь-яку святкову подію − це подарункові сертифікати, такі, як пропонує компанія Onecard. І міжнародний жіночий день не є для цього винятком! Ви маєте можливість замовити такі карти на будь-який зручний для вас номінал за посиланням https://onecard.gift/korporativnye-podarki-na-8-marta і вручати їх всім своїм постійним клієнтам, причому як у вигляді пластикових сертифікатів, так і як електронний ваучер. А вже прекрасні дами самі зможуть вибрати, в який саме магазин відправитися і що вибрати для себе в якості ідеального подарунка на 8 березня.

 

 

 

Їстівні бокси

 

Ще одне непогане рішення для подарунка − це вручати бокси, що складаються з солодощів, фруктів, овочів або інших продуктів. Такі набори ви можете у великій кількості знайти як в інтернеті, так і в багатьох магазинах. Так як багато дівчат ласуни, ви можете купувати для них набори джемів, меду, сухофруктів, цукерок, фігурок з марципанів, корисні солодощі, фрукти в шоколаді і так далі. Ще один варіант − це різноманітні снеки, благородні сири, в’ялене м’ясо, каперси, оливи тощо.

 

 

Еко сумка

 

Дуже практичний подарунок, та ще й несе соціальне навантаження! Адже в сучасному суспільстві прийнято відмовлятися від пакетів і еко сумка є чудовою альтернативою. При цьому, ви можете заздалегідь замовити такі сумки з логотипом вашої компанії, що буде і ще одним приємним бонусом і рекламою для фірми.

 

 

Мило

 

Мова йде скоріше про мило ручної роботи, яке досить таки популярне серед багатьох представниць прекрасної статі. Ви маєте можливість замовити таке мило в самих різних формах і найголовніше, з різними запахами. Це можуть бути відтінки хвої, шоколаду, кави, кориці, троянди, мандарина, лаванди тощо. Можете бути впевнені, такий знак уваги буде приємний будь-якій дівчині.

 

Павербанк

 

Це ще один практичний подарунок, який здатна оцінити абсолютно кожна сучасна людина. Адже портативний зарядний пристрій може знадобитися в будь-який момент, коли доступ до розетки з тих чи інших причин відсутній. Знову таки, ви можете замовити подібний презент зі своїм логотипом або ж віддати перевагу іншим варіантом, наприклад вручати павербанки з іменами клієнтів або зі знаком їх зодіаку, якщо він вам відомий.

 

 

Вічний календар

 

Досить таки оригінальний і цікавий подарунок, який оцінять багато ділових жінок. Адже такий календар зручно поставити у себе на офісному столі і завжди пам’ятати про те, який саме сьогодні день. Ну або ж забрати такий презент до себе додому, там він теж не буде зайвим! Такі календарі бувають абсолютно різними, але найпопулярніший варіант з дерева.

 

І пам’ятайте, що навіть невеликий презент на 8 березня порадує будь-яку жінку і вона буде рада продовжувати свою співпрацю з вашою компанією!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x