Ольга Палійчук: «Треба вірити в дива, бо вони справді існують»

Ольга Палійчук: «Треба вірити в дива, бо вони справді існують»

  ГО «Ротарі клуб Черкаси», медичний центр «Андромеда+», «Майстерня друку» та «Спортландія» подарували онкохворим дітям різноманітні презенти з нагоди Дня Святого Миколая. Благодійна акція відбулася в Черкаському обласному онкологічному диспансері.

Лікарка гінеколог-онколог Черкаського обласного онкологічного диспансеру, директорка медичного центру «Андромеда+», член Громадського Об’єднання «Спілка Ротарі клубів України» Ольга Палійчук займається реалізацією ротарійських заходів для місцевих громад, упровадженням грантових міжнародних проєктів та вже п’ять років бере безпосередню участь в благодійних акціях.

За її словами, члени «Ротарі клубу Черкаси» вже досить тривалий період підтримують різними засобами маленьких пацієнтів в Центрі дитячої онкології та гематології.

– Ми вітаємо онкохворих дітей не лише у переддень свят, а й протягом року. Зокрема, спільними зусиллями організовуємо тематичні заходи, аби дітки перебували в гарному настрої  та почувалися психологічно значно краще. Адже це має значний позитивний вплив на перебіг захворювання та ефективність лікування, – зауважила керівник Комітету Ротарійського Служіння місцевим громадам Д2232 (Україна/Білорусь) Ольга Палійчук та додала, що в «Ротарі клубі Черкаси» та Ротарі клубах інших міст згуртувалося багато небайдужих людей, які систематично допомагають дитячим закладам, підтримують не лише онкохворих, а й дітей з інвалідністю чи малюків, які опинилися в складних життєвих обставинах.

– До Дня Святого Миколая ротарійці підготували різноманітні подарунки для дітей: блокноти, олівці, альбоми для малювання для проведення арт-терапії. Також ми подарували яскраві наліпки, які ілюструють як потрібно правильно дбати про своє здоров’я. Цьогоріч до благодійної акції долучилися і представники ГО «Ротарі клуб Київ». Зокрема, Паст-Президент київської організації, засновниця бренду «Sokol Jewellery» та дизайнерка авторських ювелірних прикрас Алла Сокіл посприяла у виготовленні срібних підвісок у вигляді янголів-охоронців. Прикраси зробили відповідно до ескізів, які розфарбували дітки з Черкаського дитячого онкоцентру під час серії попередніх майстер-класів з малювання, які були проведені за підтримки нашого «Ротарі клубу Черкаси», – сказала Ольга Палійчук.

Вона додала, що «Ротарі клуб Черкаси» спільно з медичним центром «Андромеда+» придбали для малечі збірку казок черкаської письменниці Анни Григорович (представниця ГО «Ротарі клуб Черкаси-Центр»), яка теж проводить казкотерапію в багатьох міських дитячих закладах та лікарнях.

За словами організаторів, згодом ротарійка з Черкас, вчителька образотворчого мистецтва черкаської міської гімназії №9 Людмила Коротка проведе декілька уроків під час онлайн майстер-класу із різних способів виготовлення сніжинок з паперу. Діти зможуть подарувати своїм близьким цей подарунок з нагоди прийдешніх новорічних свят.

– Треба вірити в дива, бо вони справді існують. Добре, що є небайдужі люди, які сприяють здійсненню дитячих мрій, разом реалізують добрі справи та роблять цей світ кращим. Долучайтеся – добро примножується! Дамо дітям надію на життя, – додала Палійчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x