Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Маєте набратися терпіння на весь тиждень, а ще запастися хоробрістю, аби не боятися виявляти свої вміння й таланти задля досягнення мети. Підкорити вершини на кар’єрному шляху чи завоювати серце коханої людини – ви будете здатні на все. Тому варто чітко окреслити пріоритети й скласти список бажань, щоб поступово крокувати до омріяного. Фінанси варто заощадити, адже незабаром ви зануритеся в передсвяткову ейфорію.

 

 

Телець

Вам варто переосмислити принципові позиції щодо робочих питань, а також змінити ставлення до коханої людини. Не потрібно довіряти комусь більше, ніж собі. До всього в понеділок можуть виникнути проблеми з фінансами, проте це тимчасово, адже зорі підготували безліч можливостей щодо отримання додаткових грошових бонусів. Астрологи радять окреслити чіткі межі між роботою та особистим життям, керуючись логікою та балансом.

 

 

Близнюки

Понеділок буде жвавим і динамічним. Приготуйтеся до цікавих проєктів, нових знайомств та незвичних шляхів вирішення застарілих проблем. У конфліктних ситуаціях краще поступіться опонентам – збережете гідність і нервову систему, але не дозволяйте, щоб деструктивні наслідки цих подій вас принижували чи змушували порушувати власні принципи. Увечері буде корисно реалізувати щось із низки романтичних зустрічей – смачна вечеря, прогулянка чи відвідини кіно.

 

 

Рак

У Раків нарешті з’явиться час, щоб приділити увагу всім сферам життя. На роботі ви зможете з легкістю завершити розпочаті раніше справи, щоб вільно почуватися в період свят. Кошти, які ви заздалегідь заощадили, цілком вистачить, аби безтурботно зустріти свята і підготувати приємні сюрпризи друзям і знайомим. До речі, зірки говорять, що протягом цього тижня ви зможете придбати подарунки для близьких за вигідною ціною, а на решту коштів – потішити себе новою річчю.

 

 

Лев

Зірки рекомендують на початку тижня спрямувати основні зусилля на створення атмосфери свята і затишку у власному домі. Цілком імовірно, що для цього доведеться пожертвувати кількома вигідними пропозиціями на роботі, але це суттєво не вплине на загальну ситуацію. Адже більшість ваших справ уже майже доведено до логічного завершення, а нових наприкінці року починати не варто. Якщо останнім часом ви перебуваєте в поганому настрої, то «лікуйте» негативні емоції смачним чаєм і наїдками.

 

 

Діва

Сьогодні астрологи рекомендують Дівам не перевантажуватися і раціонально чергувати роботу з відпочинком. Представникам знаку потрібно поводитися так, щоб розпочати прийдешній рік в оновленому стані і зуміти відразу розпочати активні дії щодо покращення свого матеріального становища. Не починайте наприкінці 2020 року нових справ, щоб не залишити їх на пів дорозі. Під час вибору новорічних подарунків, пам’ятайте, що увага, приділена друзям і рідним, повернеться до вас сторицею.

 

 

Терези

Настав період як хороших, так і незвичних подій у вашому житті. Приготуйтеся до сильних буревіїв і довгого затишшя водночас. Перед тим, як зважуватися на якісь дії у понеділок, потрібно буде двічі, а то й тричі, подумати, спрогнозувати можливі наслідки і окреслити перешкоди. Вам потрібно вирішити протиріччя з колегами та керівництвом, інакше доведеться працювати у  нецікавій для вас сфері. Вільний час намагайтеся проводити з родиною та друзями, влаштовуйте частіше посиденьки.

 

 

Скорпіон

Щоб вийти із важкої життєвої ситуації, що склалася впродовж попередніх місяців, доведеться докласти чималих зусиль. По-перше, відпустіть усі образи та негативні думки, адже вони вже давно не дають вам насолоджуватися дійсністю. По-друге, почніть уже робити те, що заманеться. Окрім вас, ніхто не зможе зробити вам добре. Рухайтеся вперед – лише оберіть конкретну точку прибуття. Зорі застерігають від конфліктів та непередбачуваних імпульсивних витрат. Гроші витрачайте розумно, але тіште себе і родину маленькими подарунками.

 

 

Стрілець

Представники цього знаку на початку тижня отримають потужний заряд енергії і бадьорості. Це дасть вам змогу відкрити нові горизонти як у професійних, так і в домашніх справах. В особистих питаннях довіряйте серцю, а не розуму. Будьте розважливі й послідовні в користуванні грошима. І варто відвідати лікаря – самостійно ви не впораєтеся із наявними проблемами.

 

 

 

Козеріг

Приготуйтеся приймати сюрпризи долі. Вони не завжди будуть приємними, але слід пам’ятати – все завжди робиться на краще. Тому просто отримуйте задоволення від того, що ви робите – це дозволить піти вгору кар’єрними сходами й отримати чималу надбавку до наявних доходів. Усі прагнення закумулюйте в одну конкретну мету – й рушайте на її досягнення. Перегляньте свій щоденний раціон харчування й спілкування. Можливо, вам необхідне очищення на всіх фронтах буденності. Більше посміхайтеся, так отримаєте нові враження.

 

 

Водолій

Життєві сили вас переповнюватимуть, а тому візьміться за роботу з подвійними зусиллями. Моральне розвантаження шукайте у творчості та інтелектуальних розвагах. Понеділок принесе здійснення найпотаємніших бажань фактично вам під носа – лише скористайтеся тим, що вам пропонують. Із грошима не жартуйте, але й не скупіться. Адже в середині січня з’явиться новий цікавий проєкт, участь в якому може значно покращити ваш фінансовий стан.

 

 

 

 

 

Риби

Понеділок надасть вам такої впевненості у власних силах, що нові вершини безперешкодно підкорятимуться вам одна за одною. Підтягуйте «хвости», щоб вони не заважали вирішувати поточні справи. У наступному місяці вам доведеться багато їздити у відрядження, а це, своєю чергою, подарує вам нові враження і додатковий прибуток. До речі, грошей цього тижня вам не бракуватиме, а тому можете сміливо купувати давно задумані обновки.

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x