Перед засіданням сесії під обрадою мітингували проти призначення Шкарлета

Перед засіданням сесії під обрадою мітингували проти призначення Шкарлета

Про це на своїй сторінці в фейсбук повідомив перший заступник голови облради, член депутатської фракції «Європейської Солідарності» Роман Сущенко:

 

«Починаємо пленарне засідання позачергової сесії Черкаської обласної ради VIII скликання. Найкоротший день цього року обіцяє бути спекотним.

Солідарна молодь Черкащини приєдналася до всеукраїнської акції «Стоп Шкарлет». Депутатська фракція «Європейської Солідарності» в Черкаській облраді підтримує акцію.

 

Сьогодні, 21 грудня о 18:00, під Офісом президента пройде мітинг «Стоп Шкарлет − не дамо вбити освіту!»

В ньому призначений 17 грудня міністром освіти і науки Сергій Шкарлет названий «відданим членом Партії регіонів», «плагіатором, який свою монографію “зліпив” з текстів чужого авторства, а також тим, хто “за університетські кошти купив собі автомобіль за $60 тис.», «радо отримував нагороди від Табачника» й «виступає за “переосмислення” ЗНО, фактично за його можливе скасування».

За кілька місяців роботи Шкарлет показав, що не тільки не гідний, але й не здатний очолювати міністерство. Він провалив підготовку до навчального року, педагоги не отримали жодної допомоги для купівлі засобів індивідуального захисту, а сфера освіти найбільше постраждала під час підготовки держбюджету на 2021 рік. Окрім того, Шкарлет так і не визнав плагіат у своїх роботах, натомість його “захисники” погрожували громадським активістам.

Сергій Шкарлет на посаді міністра освіти − це ганьба для країни! Організатори акції вимагають негайного відсторонення Сергія Шкарлета з посади міністра освіти України!

 

До оргкомітету акції увійшли студентські парламенти Києво-Могилянської академії, Київського університету ім. Бориса Грінченка, молодіжні організації, а також опозиційні спільноти і партії».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x