Що віщують зорі знакам Зодіаку в новому 2017 році

Що віщують зорі знакам Зодіаку в новому 2017 році

У рік Червоного Вогняного Півня практично кожну людину чекає низка позитивних змін у житті. Щоб рік був по-справжньому хорошим, усім треба буде як слід потрудитися і проявити себе якнайкраще. Рік Півня найбільше підходить для освоєння нових професій і зміни роботи. Більшість представників різних знаків Зодіаку захочуть розширити сферу своєї діяльності. Багато всерйоз задумаються про можливості відкриття приватного бізнесу. Більше про те, що віщує Рік Півня для знаків Зодіаку, − читайте в гороскопі.

ОВЕН
(21 березня – 20 квітня)

Яскравий Півень точно не дасть Овнам прожити весь рік «по накатаній» програмі. Правда, від невиправданих ризиків і авантюр, все ж, доведеться відмовитися. Реалізацію нових планів відкладіть на потім, зосередившись на підготовці стартового майданчика для вирішального ривка. У робочих моментах Овнам потрібно виявляти послідовність і терпіння. Весь 2017 рік задумані проекти будуть вдаватися. У рік Півня краще поберегтися від нервових навантажень і стресів. Щоб організм несподівано не дав збій, потрібно частіше відпочивати і ретельніше стежити за харчуванням.

ТІЛЕЦЬ
(21 квітня – 20 травня)

Найважливішими для Тільців стануть саме перші місяці 2017 року. У цей період потрібно ставити конкретні цілі та досягати їх. Усе, що потрібно зробити на початку 2017, – це скласти чіткий план подальших дій і дотримуватися його, не відхиляючись ні від єдиного пункту. Фінансові питання в 2017 році постануть гостро та будуть легко розв’язані. На роботі з’явиться можливість зайняти керівну посаду. Щоб маса незначних хвороб не докучала Тільцям, потрібно уважніше ставитися до свого психічного та психологічного здоров\’я. Для Тільців, які страждають від зайвої ваги, прийшов час зайнятися фігурою.

БЛИЗНЮКИ
(21 травня – 21 червня)

Уже з перших днів 2017 року Близнюкам треба ретельно проаналізувати свої стосунки і, якщо потрібно, переглянути їх. Сидіти склавши руки не варто – всього бажаного доведеться добиватися самому. Головне – бути на позитиві, й усе налагодиться. У 2017 році Близнюкам треба бути пильними, оскільки навколо них так і будуть витися шахраї та аферисти. У кар\’єрі амбітних Близнюків очікують значні просування. Кістковій системі і суглобам потрібно буде приділити достатню увагу. Щоб не було проблем, щодня необхідно займатися фізкультурою. Також Близнюкам варто поберегти нерви.

РАК
(22 червня – 22 липня)

2017 рік буде непростим, сповненим як приємних, так і не зовсім хороших несподіванок. З перших днів наступного року Півня потрібно почати нове життя, позбувшись від зайвого мотлоху. Щастя Раків у 2017 році саме в сім\’ї та особистому житті. На роботі також будуть гарні дні, які принесуть фінансове благополуччя. Запорукою фінансової стабільності стане дбайливість Раків. На роботі важливу інформацію потрібно тримати при собі і не розповідати про свої ідеї та плани. Чужі проблеми не варто приймати близько до серця, також як і не варто зациклюватися на негативі. І тоді зі здоров\’ям буде повний порядок!

ЛЕВ
(23 липня – 22 серпня)

Незважаючи на те, що Півень не любить сімейство котячих, до Левів він ставиться з повагою. У 2017 році з’явиться не одна чудова можливість для творчості. Усе, що потрібно для досягнення задуманого, – це відкинути в бік царську левову лінь і, засукавши рукави, взятися за роботу. Але, пропадаючи на роботі, про сім\’ю забувати не можна. Удача від Левів не відвернеться ні на мить, що забезпечить досить продуктивний рік в усіх сферах діяльності. Самопочуття буде турбувати лише тих Левів, які не контролюють своє здоров\’я. Варто лише зміцнювати свій імунітет, стежити за харчуванням і не перепрацьовувати.

ДІВА
(23 серпня – 23 вересня)

2017 рік гарантує всім представникам знаку Зодіаку Діва появу міцних партнерських союзів. Крім ділових відносин, рік Півня вплине і на особисте життя Дів. Заручившись підтримкою впливових людей, у Дів вийде впоратися з усіма труднощами, які можуть виникнути в 2017 році. Ризиковані фінансові заходи можуть принести досить значний прибуток. Прийшов час спробувати свої сили в бізнесі, тим більше що в кар\’єрі у Дів намітився величезний бар\’єр. Здоров\’я в 2017 році буде в порядку лише в одному випадку – якщо самі Діви не будуть байдуже ставитися до свого організму. У кінці року особливу увагу потрібно приділити підтриманню імунної системи у бойовому стані.

ТЕРЕЗИ
(24 вересня – 23 жовтня)

2017 рік Півня у Терезів у всіх планах буде чудовим. Як в особистому житті, так і на професійному поприщі у них буде повна ідилія. Все, що потрібно, – це скласти чіткий план і неухильно рухатися до своєї мети.
Люди, які народилися під знаком Терезів, помітно піднімуться по кар\’єрних сходах. Приклавши максимум зусиль, Терези досягнуть істотних змін у своєму матеріальному становищі. Рік Півня пройде з чималими витратами для всіх представників знаку Терези. Якщо Терези спланують свою роботу таким чином, щоб знаходити час на регулярний відпочинок, здоров\’я буде в порядку. Особливо слід поберегти очі.

СКОРПІОН
(24 жовтня – 22 листопада)

Рік Півня обіцяє Скорпіонам час справжніх змін, які зроблять їх щасливими. З перших днів нового року представники цього знака складуть план дій і будуть неухильно слідувати йому. Подібна тактика принесе свої плоди. Початок року може принести проблеми на роботі, однак впоратися з труднощами Скорпіонам допоможуть колеги. Самотні Скорпіони з головою зануряться в романтичні стосунки. У рік Півня з’явиться прекрасна можливість почати свою власну справу. Скорпіонам потрібно контролювати всі справи, щоб не бути обдуреними. У кар\’єрі очікуються зміни. Навесні всім Скорпіонам слід поберегтися, вживати більше вітамінів і загартовуватися. Щоб не було проблем зі шлунком, варто переглянути режим і якість харчування.

СТРІЛЕЦЬ
(23 листопада – 21 грудня)

Рік Півня для Стрільців буде роком викликів і починань. З\’явиться безліч можливостей, вхопившись за які, Стрільці зуміють втілити давно заплановані ідеї в життя. Рік буде непростий у матеріальному плані. Чудовим виходом зі складної ситуації буде виїзд на роботу за кордон. У просуванні кар\’єрними сходами очікуються деякі перешкоди, які потрібно буде перечекати і спокійно рухатися далі. У 2017 році Стрільцям не можна легковажно ставитися до грошей, інакше вони ризикують накликати на себе фінансові труднощі. Можливі проблеми зі здоров\’ям: вегето-судинна дистонія, мігрень, гіпертонія. Стрільцям краще всерйоз зайнятися своїм небезмежним здоров\’ям, щоб воно катастрофічно не погіршилося.

КОЗЕРІГ
(22 грудня – 20 січня)

Козерогів у 2017 році чекає море активності, що допоможе їм завжди бути попереду. У спілкуванні з коханою людиною потрібно проявити терпимість і ніжність. Якщо сильна половина Козерогів буде прислухатися до своєї слабкої половинки – сварки і непорозуміння поступляться місцем любовній ідилії. Одиноким представницям Козерогів у 2017 році посміхнеться удача у вигляді нового знайомства, яке переросте в щось більше, ніж просто дружні стосунки. Якщо гарненько потрудитися на початку року, то ближче до середини Козерогів чекають суттєві фінансові вливання. У плані здоров\’я рік буде сприятливим. Не варто тільки залишати без уваги хронічні хвороби, щоб вони не загострилися.

ВОДОЛІЙ
(21 січня – 19 лютого)

Як і торік, у 2017 році Вогняного Півня радість і удача будуть переслідувати Водоліїв, щедро обдаровуючи їх за поступливість і працьовитість. Роком чималих труднощів і випробувань стане 2017 рік для прекрасної статі знака Водолій. Можлива зрада з боку другої половинки. Прибутковим рік Півня стане для тих Водоліїв, які не будуть сидіти склавши руки, а візьмуться за залучення до своїх ідей впливових людей. Серйозні кар\’єрні плани здійсняться в галузі інформаційних технологій та в сфері послуг. Складнощів у плані здоров\’я Водоліям слід чекати у тому випадку, якщо представники цього знаку вживатимуть багато алкоголю. Також зростає ризик травм.

РИБИ
(20 лютого – 20 березня)

2017 рік стане для Риб роком небувалих змін. Приємні сюрпризи і несподівані знайомства допоможуть Рибам в просуванні кар\’єрними сходами. Рік Півня – ідеальний час для жінок-Риб змінити імідж і образ. Ці зміни повною мірою допоможуть самотнім Рибам знайти судженого, а заміжнім – оновити подружні стосунки. З особливою обережністю у 2017 році потрібно ставитися до фінансової допомоги. В іншому випадку Риби ризикують залишитися без досить значної суми грошей. У рік Півня Рибам варто задуматися над відкриттям власної справи. Незважаючи на гарне самопочуття, Рибам варто подбати про органи травлення, особливо, на початку 2017 року. Від надмірного вживання алкогольних напоїв краще утриматися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x