Епоха Водолія: які зміни відбудуться для знаків Зодіаку в 2021 році?

Епоха Водолія: які зміни відбудуться для знаків Зодіаку в 2021 році?

Юпітер і Сатурн увійдуть в сузір’я Водолія 21 грудня. Астрологи це пов’язують з глобальнішими змінами в суспільстві і називають «великою мутацією». Це положення планет ознаменує початок нової ери — Епохи Водолія.

У день зимового сонцестояння 21 грудня дві великі планети, які інтенсивно впливають на життя людей, Юпітер (планета удачі) та Сатурн (планета праці) водночас перейдуть від знаку Козерога до Водолія. Зміна розташування однієї планети має значний вплив на населення, тож через вище зазначену ситуацію люди відчують це вдвічі помітніше.

Із точки зору астрології, ця подія надзвичайно важлива. Востаннє таке ж сполучення планет — «велика мутація» — відбулось у 1405 році, а Юпітер із Сатурном перетинались у цій же частині неба аж 800 років тому.

Ера Водолія

Водолій — це знак свободи, а Сатурн — планета обмежень. Минулого разу така комбінація — Сатурн у Водолії – трапилась у 1991−1993 роках. Є вірогідність, що у 2020−2032 роках нас може очікувати щось подібне, переосмислення і новий виток розвитку суспільства.

Що чекає на знаки зодіаку у 2021 році в Ері Водолія?

Щоб дізнатися, що на вас очікує в результаті цих астрономічних змін, потрібно розрахувати свій висхідний знак — асцендент. Це знак, який символізує поведінку людини та її вплив на інших, як намагається відшукати індивідуальність, і з чим/ким себе ототожнює.

Вирахувати асцендент можна тут. Для отримання точного результату потрібно знати час вашого народження.

В якому домі будуть для вас планети?

Асцендент у Водолії — 1-й дім;

Асцендент у Козерогу — 2-й дім;

Асцендент у Стрільці — 3-й дім;

Асцендент у Скорпіоні — 4-й дім;

Асцендент у Терезах — 5-й дім;

Асцендент у Діві — 6-й дім;

Асцендент у Леві — 7 дім;

Асцендент у Раку — 8-й дім;

Асцендент у Близнюках — 9-й дім;

Асцендент у Тельці — 10-й дім;

Асцендент в Овні — 11-й дім;

Асцендент у Рибах — 12-й дім;

Що означає переміщення Юпітера та Сатурна:

1 дім. Вам варто очікувати як викликів, так і винагород у питаннях, що стосуються зовнішності та іміджу.

Балуйте себе косметикою, позбудьтеся зайвої ваги. Покладайтесь на власну думку, але не забувайте брати до уваги конструктивну критику та поради інших. Завдяки Сатурну ви станете більш працьовитими, що обов’язково помітить ваш керівник.

2 дім. 2021 рік подарує успіхи у сфері майна та фінансів.

Цей період надасть багато можливостей і ними варто користуватись, інколи навіть ризикувати. Юпітер принесе у життя успіх, а Сатурн — дисципліну і здатність мислити більш об’єктивно. Використовуйте отримані знання і досвід задля власного розвитку.

У 2021 році вам пощастить не лише з грошима. Саме час повірити у себе та зміцнити самооцінку. Любіть себе, попри поганий настрій та незначні перешкоди – так ви станете впевненішими.

3 дім. Основними сферами життя у цьому році для вас стануть сім’я, соціальне життя та кар’єрний розвиток.

Цього року у вас можуть виникнути проблеми у взаєминах з братами, сестрами чи сусідами. У будь-яких суперечках і конфліктах пам’ятайте, що інколи ви теж можете помилятися. Намагайтеся контролювати себе та уникайте зарозумілості.

Астрологи радять звернути увагу вдосконалити навички комунікації: навчіться і слухати, і говорити. Вони стануть вирішальними у вирішенні багатьох важливих питань. Докладені зусилля призведуть до позитивного результату, який матиме вагомий вплив на робочу сферу.

4 дім. Фокус життя зміститься на вирішення питань щодо минулого та аспектів, які стосуються дому. 2021 — вдалий рік, аби переїхати до іншої країни чи міста.

Варто бути обережними та зважати на вплив Сатурна, адже він може спричинити збентеження і страхи. Із цим можна боротися позитивним настроєм та вірою у власні сили. У справах, що стосуються дому, усе буде минатиме чудово, доки ви робитимете так, як вважаєте за потрібне. Не дозволяйте іншим втручатися у ваші плани.

У 2021 році хтось із минулого може раптом повернутися у ваше життя. Будьте обережними — це може поставити під загрозу ваш особистий простір та стосунки з коханою людиною.

5 дім. Виклики та винагороди ви отримаєте у сфері творчості, дітей та любовних стосунків.

Якщо цього року ви відчуваєте моральне та фізичне виснаження через понаднормову роботу, то варто взяти тайм-аут. Дайте собі видихнути і виокремте трохи часу для творчості. Не бійтеся слідувати мріям, але не забувайте мислити раціонально.

У любовній сфері насолоджуйтеся новим романом або докладіть зусилля, щоб довготривалі стосунки з коханою людиною. Не дозволяйте тривозі зіпсувати спільні моменти та романтичну атмосферу.

Не бійтеся поводитися як гіперактивна дитина. Знаходьте своє щастя у дрібницях і радісних митях.

6 дім. Зверніть особливу увагу на здоров’я, фізичну форму та цілі. Не беріть участь в конфліктних ситуаціях, адже суперечки можуть бути як мотиваторами, так і джерелом додаткового стресу.

Довіртеся другій половинці, адже ця людина ваша надійна опора. Цей рік хороший, аби поставити важливі питання щодо свого стилю життя. Настане сприятливий період, аби відмовитися від шкідливих звичок та почати відвідувати спортзал.

Вплив Сатурна додасть вам дисциплінованості, а Юпітер — упевненості, щоб ризикнути. У результаті ви отримаєте позитивну винагороду в робочій сфері: надбавку до зарплатні, нову посаду чи додатковий дохід.

7 дім. У 2021 році більшість подій стосуватимуться любовних стосунків, ділових чи партнерських відносин, а також дружніх взаємин. Скоріше за все, у найближчі місяці варто очікувати незначні труднощі у цих сферах.

Убачайте в цих перешкодах – додаткові можливості для особистісного розвитку. Не дозволяйте перепонам впливати на самооцінку, а також пригнічувати віру в себе і власні сили. Однак не ігноруйте й власні недоліки — вони не роблять вас поганою людиною, але викорінення негативних рис додасть мудрості у вирішенні надскладних питань.

8 дім. Позивних змін варто очікувати у сексуальному житті, а також у питаннях спадщини і фінансів.

Юпітер може допомогти відновити сексуальний потяг, можливо це і стане початковою точкою відліку для пошуку нового кохання. Насолоджуйтеся свободою, яку дарує ця планета, але не втрачайте голову зовсім (у цьому допоможе Сатурн).

Із фінансами ситуація буде дещо інакша. Ви отримаєте або значні прибутки, або ж погані новини. Результат залежатиме від того, наскільки добре ви засвоїли урок впродовж кількох останніх місяців.

9 дім. Значні зміни можуть відбутися в сфері освіти. Також деякі корективи стосуватимуться подорожей та мрій.

У вас нарешті з’явиться можливість відчути атмосферу незвіданих місць та  знову подорожувати. Ймовірно, мандрівки стануть найголовнішими радісними акцентами року.

Інша сфера, якій потрібно буде приділити багато уваги, — навчання, саморозвиток та духовний ріст. На це доведеться витратити багато часу і сил, але Сатурн допоможе вам бути дисциплінованими і доводити розпочаті справи до кінця. Кожен крок наближуватиме до здійснення мрій.

10 дім. Завдання, які потребуватимуть нагального вирішення у новому році стосуватимуться  репутації та кар’єри. Зокрема, ви зможете залишити слід у подіях світового масштабу.

Завдяки старанності і кваліфікованості вам вдасться досягти позитивних успіхів у кар’єрі. Не варто перейматися через «синдром самозванця» — ви дійсно заслуговуєте усього, що маєте. Ви маєте великі шанси залишити значний професійний спадок.

Але й не лише професійний: важливою також буде роль сім’янина. Не забувайте проводити час з рідними та телефонувати їм частіше. Влаштовуйте сімейні вечері та спільні походи в кіно чи театр.

11 дім. Викликів та винагород варто очікувати у моменти, коли справа стосується ваших друзів або надій на майбутнє.

Друзі можуть стати як джерелом радості, так і розчарування у прийдешньому році. Проблеми залежатимуть від налагодженої комунікації з товаришами та усвідомлення того, хто з них бажає вам добра, а хто лише заздрить вашим успіхам.

Прийміть життєрадісність, яку принесе Юпітер. Не дозволяйте тривожним думкам призупинити ваші кроки та знецінити успіхи. Шукайте людей, поруч з якими вам добре.

Не зупиняйтеся на досягнутих результатах, а вдосконалюйте їх, аби рухатися далі. Це стане ще одним потужним поштовхом до розвитку.

12 дім. Ваші найбільші подвиги стосуватимуться найглибшої та найтемнішої теми — ваших страхів або духовного світу. Цей рік призначений для внутрішньої боротьби.

Приходить час протистояння з ними. Якщо вам вдасться змінити свою поведінку, вдасться змінити і долю. У боротьбі з прихованими ворогами вам допомагатиме Сатурн.

Не затягуйте з вирішенням важливих питань. Тоді ви зможете почуватись щасливими у якомога швидший період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x