Створюємо новорічну атмосферу вдома: варіанти прикрас із шишками

Створюємо новорічну атмосферу вдома: варіанти прикрас із шишками

Вулиці й вітрини вже всюди рясніють новорічною красою. Подарунки, вогники, розмаїття кольорів надихають на створення святкового настрою й особливого затишку у власному домі. Пропонуємо пофантазувати і власноруч прикрасити свою оселю задля казкової атмосфери. Для цього знадобляться тільки шишки, хвоя, шматочки фруктів, усілякі інші природні матеріали і, звісно, натхнення.

Чи не в кожній оселі найпопулярніший нині атрибут – різдвяний вінок. Пропонуємо виготовити його варіацію з ялинковими шишками у такий спосіб:

 

Гармонійно прикрасити інтер’єр можна, доповнивши шишками вогники на гірлянді або утворивши з них “намисто”:

 

Креативний варіант – іграшки з шишок. Їх можна виготовити разом із дітьми для забави й спільного позитивного настрою.

 

Якщо маєте багато шишок – створіть незвичайну іграшкову ялинку:

 

Із великої кількості шишок можна зробити великий кошик, що знадобиться, приміром для сервірування столу: покладіть у нього фрукти або цукерки:

 

Іще один варіант сервірування столу з використанням шишок:

 

Незамінними у різдвяно-новорічний період є ароматичні свічки, а красу й романтику атмосфері теж можуть додати шишки. Наприклад, так:

 

 

Свічка може прикрасити і святкову омелу, виготовлену з шишок. Цей атрибут не менш важливий і актуальний, ніж різдвяний вінок: того, хто випадково опинився під гілкою омели, будь-кому дозволялося поцілувати. Оформлення може бути таким:

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x