Вітання з Новим роком від народного депутата Геннадія Бобова

Вітання з Новим роком від народного депутата Геннадія Бобова
Вітаю всіх з Новим роком і різдвяними святами!

Ми пережили дуже важкий рік. Такого періоду в новітній історії України ще не було. Головне, що ми не втратили державу і сьогодні маємо шанс для проведення справжніх реформ і побудови нового життя.
Нас всіх дуже змінив рік, що минає. В кінці 2013 року ніхто не міг і подумати, які випробування торкнуться кожної української родини. Так і сьогодні ніхто не може сказати наперед, що очікує Україну і українців в наступаючому році.
2015 рік буде дуже складний. Про це свідчать сьогодні всі внутрішні і навколодержавні процеси. Всі ми сьогодні стривожені за наше майбутнє, за долі наших батьків, дітей, онуків, близьких людей.

Ми маємо сьогодні згуртуватися, допомагати тим, хто найбільше цього потребує, ні в якому випадку не піддаватися на провокації, але у той самий час не дати можливостей різним політичним пройдисвітам обдурити нас.
Ми маємо запастися вірою в те, що спільними зусиллями нам вдасться витягнути Україну з кризи, перемогти ворога і почати відбудову держави в інтересах людей, а не олігархів. Але завжди потрібно пам’ятати слова з Біблії про те, що «віра без справ мертва».
В критичних ситуаціях ніколи не можна сидіти склавши руки і чекати на диво. Потрібно діяти. Як саме – кожний має вирішувати самостійно в міру своїх можливостей. Для когось – це військова справа, для когось – допомога фронту, для когось – трудовий подвиг на благо Батьківщини, для когось – чиста і щира материнська молитва за Україну.
Хочу побажати всім оптимізму, віри, здоров’я, мирного неба над головою і Божої допомоги в добрих ділах на благо Батьківщини. Решту ми, об’єднавши зусилля, здобудемо самі!

Слава Україні!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x