Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Вівторок почнеться з несподіваних змін. Завдяки спілкуванню з новими людьми з’являться свіжі ідеї, які можуть кардинально змінити життя Овнів. У роботі варто виявити активність і наполегливість: часом доведеться відстоювати свою позицію надто емоційно.

 

 

Телець

Доба обіцяє бути продуктивною, що зажадає від Тельців максимальної відповідальності і концентрації. Сил буде витрачено чимало, але результат не розчарує. Цілком ймовірно, що доведеться вирішувати юридичні або фінансові питання. Найкращий спосіб позбутися сьогодні напруги – випити горнятко кави у місцевому кафе.

 

 

Близнюки

У Близнюків з’являться цікаві можливості, але скористатися ними буде непросто. Імовірні пропозиції стосуються поїздок: відрядження, навчання або практика за кордоном, і навіть еміграція. Але сумніви і страх кардинальних змін не дозволять швидко ухвалювати рішення.

 

 

Рак

Сьогодні Раки будуть веселими та активними. Ви прагнутимете долучитися до кожної зустрічі та справи! Через гіперактивність представники знаку отримають цікаву та корисну інформацію. Увечері зірки радять прийняти теплу ванну та переглянути комедію добре, адже останнім часом ви виконуєте безліч завдань. Відпочинок сприятиме поліпшенню самопочуття та запасу енергії в передсвятковий період.

 

 

Лев

День обіцяє бути легким, повітряним, наповненим творчістю і романтикою. Багато Левів будуть сповнені ідей і планів; це чудовий час, щоб замислитися про майбутнє. Головне – зберегти баланс натхнення і практичності: є ризик потрапити у мріях до паралельної реальності.

 

 

Діви

Вівторок буде насичений подіями. Те, що на перший погляд здається випадковістю або збігом, може стати початком неймовірних пригод. Ближче до вечора представникам знаку захочеться зробити безліч спонтанних покупок, тому варто заздалегідь написати шопінг-лист: він допоможе уникнути зайвих витрат.

 

Терези

Перша половина дня буде досить напруженою. Здатність зіставляти факти і помічати дрібниці зробить з Терезів практично детективів. Проте проблемні питання, які вас давно турбують, швидко владнаються без вашої участі. Наприкінці дня Терези закцентують увагу на створенні затишку в помешканні за допомогою гірлянд, ароматичних свічок чи гілочок хвої.

 

 

Скорпіон

Навіть попри те, що 2020 рік завершується і треба встигнути доробити безліч справ, астрологи радять Скорпіонам трішки збавити оберти. Від метушні, яку ви створите навколо себе – буде лише гірше. Увесь місяць ви кудись бігли стрімголов, тож зараз варто трішки відпочити і відновити сили.

 

 

Стрілець

Зірки рекомендують у вівторок спрямувати основні зусилля на створення атмосфери свята і затишку у власному домі. Цілком імовірно, що для цього доведеться пожертвувати кількома вигідними пропозиціями на роботі, але це суттєво не вплине на загальну ситуацію.

 

 

Козеріг

Сьогодні астрологи рекомендують Козерогам не перевантажуватися і раціонально чергувати роботу з відпочинком. Представникам знаку потрібно поводитися так, щоб розпочати прийдешній рік в оновленому стані і зуміти відразу розпочати активні дії щодо покращення свого матеріального становища.

 

 

Водолій

Настав період як хороших, так і незвичних подій у вашому житті. Приготуйтеся до сильних буревіїв і довгого затишшя водночас. Перед тим, як зважуватися на якісь дії у вівторок, потрібно буде двічі, а то й тричі, подумати, спрогнозувати можливі наслідки і окреслити перешкоди.

 

 

Риби

Вам варто переосмислити принципові позиції щодо робочих питань, а також змінити ставлення до коханої людини. Не потрібно довіряти комусь більше, ніж собі. Сьогодні можуть виникнути проблеми з фінансами, проте це тимчасово, адже зорі підготували безліч можливостей щодо отримання додаткових грошових бонусів.

 

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x