Читати модно: обираємо книжкові подарунки до Нового року

Читати модно: обираємо книжкові подарунки до Нового року

Передсвятковий настрій формується не лише від прикрашання свого житла, купівлі святкового вбрання, але й від придбання подарунків рідним, друзям, колегам та, звісно ж, собі. Пропонуємо вам добірку подарунків на Новорічні та Різдвяні свята від книжкового супермаркету «Буквиця». Різноманіття книг у магазині таке велике, що тут точно вдасться підібрати презенти на будь-який смак та для різного віку.

Серійні видання

Це можуть бути видання як класиків української літератури, так і зарубіжних. Ці книги мають дуже презентабельний вигляд та чудово підійдуть на подарунок і для дітей середнього та старшого шкільного віку, і для дорослих. Наприклад, «Видавництво Старого Лева» випустило серію творів Ернеста Ґемінґвея. Є таке ж серійне видання творів Ремарка. Від видавництва «Абабагаламага» презентована повна колекція творів Артура Конана Дойля українською мовою – чудово підійде для любителів детективів та тих, хто пошановує класику. Також хорошим подарунком стануть збірки поезій Ліни Костенко, Юрія Іздрика, Юрія Андруховича. Вони мають привабливий вигляд та демократичну ціну.

Психологія та езотерика

Для любителів пізнавати та працювати над собою цінним подарунком стануть видання з жанру езотерики. Бути в гармонії з собою, більше розумітися на своїх бажаннях та сприймати світ по-іншому допоможуть саме такі книги. Чудовий подарунок на Новий рік, адже коли починати щось нове, як не з настанням нового етапу в житті.

Зверніть увагу на видання Джона Грея «Чоловіки з Марса, жінки з Венери», «Пять языков любви» − допоможуть покращити стосунки, зрозуміти близьку людину, «Чудовий ранок», «Викинь мотлох із життя» − додадуть мотивації.

Бізнес

Для друзів-бізнесменів та взагалі тих, хто хоче чи планує розвивати власну справу, стануть цікавими й корисними видання «40 законів влади», «Думай і багатій», книжки Дейла Карнегі та серійне видання «Big Money» від українських бізнесменів, які досягли успіху.

 

Детективи

Найпопулярнішими лишаються твори Дена Брауна, Донато Карізі. Також лідерських позицій не здають книги Стівена Кінга та Анджея Сапковського. Такі видання можна придбати для друзів та родичів, любителі детективів точно оцінять такий подарунок.

Книги сучасних авторів

Серед сучасної прози представлено дуже багато українських авторів, серед яких Василь Шкляр, Макс Кідрук, Наталія Гурницька, Володимир Лис, Світлана Талан, Люко Дашвар. Можна обрати як на подарунок, так і для себе. Саме те, що потрібно зимовими теплими вечорами: теплий чай і хороша книга.

Серед підлітків популярністю користуються книги Анни Тодд, а саме роман «Опісля», який є і російською, і українською мовами.

Біографічні видання

Для любителів почитати про відомих людей є серія біографічних книг: про акторів, співаків, науковців, політиків, таких як Генрі Форда, Уінстона Черчіля, Ілона Маска та багатьох інших цікавих особистостей можна почитати. Таку книгу можна подарувати батькові чи дідусеві, однозначно вони будуть у захваті.

 

Історичні книги

Якщо серед ваших рідних, друзів чи колег є ті, хто цікавиться історією України та світу, то в магазині «Буквиця» для них можна обрати видання про різні історичні епохи. Із такої рубрики є й енциклопедії для дітей, які допоможуть полюбити історію в школі. До речі, такі книги полюбляють і люди старшого віку, чим не хороший подарунок для дідуся й бабусі чи батьків.

Книги для дітей

Для найменших вибір видань справді великий: розмальовки, поробки, віршики, збірки казок, енциклопедії, серійні видання. Популярними донині є книга Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», серія книг «Гаррі Поттер», «36 і 6 котів». Також окремо представлені книжки на новорічну та різдвяну тематики.

 

Окрім того, у магазині можна придбати різноманітні подарунки для творчих людей: наприклад картини, які можна намалювати за номерами, у наборі йдуть пензлики та фарби. Скретчкарти – для тих хто любить враження й планує майбутні подорожі. Пазли – як для дітей, так і для дорослих.

Запрошуємо взяти участь в благодійній акції «Підтримай дитячу віру в добро» – подаруй дитині книгу.

Тож не зволікайте й обирайте вже подарунки для найрідніших до чудового свята Нового року!

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x