Студенти ЧДТУ взяли участь у благодійному проєкті для онкохворих дітей (ФОТО)

Студенти ЧДТУ взяли участь у благодійному проєкті для онкохворих дітей (ФОТО)

Студенти Черкаського державного технологічного університету, члени Rotaract Club Cherkasy долучилися до благодійного проєкту, який щорічно влаштовує Rotary Club Черкаси напередодні різдвяних та новорічних свят для маленьких пацієнтів у Центрі дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкодиспансеру. Про це інформують у пресслужбі університету.

Попри карантинні обмеження, Rotary Club  Cherkasy та Rotaract Club Cherkasy традиційно створили святковий настрій маленьким пацієнтам дитячого онкоцентру, які потребуть не лише медичної, а й психологічної підтримки. Благодійники попіклувалися, аби Святий Миколай приніс дітям чудові подарунки: набори для малювання, веселі наліпки з медичними порадами, збірки цікавих казок українських сучасних авторів та особливі  прикраси – срібні ангелики-охоронці, які передали литовські ротарійці разом з Rotary Club Kyiv і які були створені індивідуально з різнокольоровим емалюванням для кожної дитини за власним малюнком-розмальовкою.

У благодійній ініціативі взяли участь третьокурсниці спеціальності «Соціальне забезпечення» Олександра Квятковська та Аліна Грібаньова, другокурсники спеціальності «Аналіз даних та комп’ютерна статистика» Максим Скорина та Єлизавета Коротка.

Окрім цього, напередодні різдвяних та новорічних свят, до родинного Дня Святого Миколая, Аліна Грібаньова та Максим Скорина разом із черкаськими ротарійцями відвідали Biopharma Plasma Черкаси, долучившились до проєкту популяризації донорства,  що допоможе у вчасній заготівлі якісних препаратів крові для потреб маленьких пацієнтів дитячого онкоцентру Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Члени черкаських клубів Rotary та Rotaract сподіваються, що благодійники та громада будуть пам’ятати упродовж року про необхідність постійно допомагати пацієнтам та медичному персоналу дитячого онкоцентру, а янголи-охоронці почують заповітні бажання кожного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x