Що подарувати на Новий 2021 рік знакам Зодіаку: найкращі ідеї

Що подарувати на Новий 2021 рік знакам Зодіаку: найкращі ідеї

Овен

Овни будуть раді будь-якому подарунку. Вони тішаться наче діти, коли про них пам’ятають. Тому ви дуже образите представника цього знаку, якщо забудете придбати презент. Гарне пакування буде величезним плюсом до вашої карми! Не замислюйтеся про особливі сенси та підтексти, адже Овнам подобається факт подарунку. Найкраще купити річ, якою Овен користуватиметься щодня: шкіряний гаманець, чохол для ноутбуку, сумка, косметика, годинник та інші речі, які точно необхідні в побуті.

 

 

Телець

Тельці надають перевагу дорогим презентам. Хоча найкраще придбати основний подарунок і кілька додаткових. Обов’язково додайте квіти та щось смачненьке. Основним презентом може бути щось практичне. Телець любить комфорт, тому можете сміливо обрати подушки, ковдри, пледи, капці чи красиву постільну білизну. Пакування повинне бути не менш шикарним, ніж подарунок.

 

 

Близнюки

Близнюки не надто вимогливі у подарунках і взагалі не надають особливого значення процесу дарування. Для представників цього знаку людина, яка приносить презент важливіша, ніж гостинець. Однак, аби здивувати Близнюків зробіть ставку на неординарність подарунку, його ексклюзивність та «ефект несподіванки». Представникам знаку можна подарувати який-небудь витвір мистецтва, ювелірну прикрасу незвичайного дизайну чи навіть квитки на концерт або презент з комічним підтекстом.

 

 

Раки

Цей знак Зодіаку характеризує щирих та чуттєвих людей, які цінують незабутні враження й емоції. Тому особливу увагу треба звернути на дизайн цієї речі. Чудовим подарунком можуть бути французькі парфуми, товар з обмеженої лінії косметики або ексклюзивний елемент одягу. Милі дрібнички також будуть до душі Ракам, тож не забудьте докласти до презенту ще листівку з віршами улюбленого поета.

 

 

 

Леви

Поціновувачів справжньої краси і розкоші не задовольнить абиякий подарунок. Їм до вподоби дорогі і вишукані презенти або ті, які демонструють їхню царствену натуру. Саме тому ми радимо обрати «статусний подарунок», який задовільнить левовий апетит. Це може бути річ від люксового бренду, яку варто запакувати в яскраву обгортку. Наприклад, прикраси із золота або ювелірні вироби із дорогоцінним камінням. Також їм до вподоби різні світські заходи і паті. Тому вони зрадіють: запрошенню на вечірку, квитку на концерт чи путівці за кордон.

 

 

Діва

Діви дуже люблять отримувати подарунки. Тому в процесі вибору презенту, насамперед слід звернути увагу на практичність і якість предмета. Також подарунок повинен радувати око, адже красу Діва любить не менше ніж практичність. Чудовим презентом для  представників знаку є: картина, елітний алкоголь, ексклюзивна косметика, сертифікат в найкращий салон краси або нова сукня чи костюм. До основного подарунку можна прикупити елемент декору для затишку в оселі.

 

 

Терези

Люди цього знаку вирізняються скромністю, доброзичливістю та мають неймовірну харизму. Ці люди обожнюють все незвичайне та розкішне. Подаруйте їм якусь ретро-річ, елегантну ювелірну прикрасу, шкіряний гаманець або годинник. Також вони дуже цінують увагу, тож інтерес до їхнього хобі Терези належно оцінять. Наприклад, якщо представники знаку зацікавилися риболовлею – подаруйте спінінг або аксесуари для цього виду спорту, почали колекціонувати вина – придбайте дорогу пляшку міцного алкоголю.

 

 

Скорпіон

Скорпіони загадкові, пристрасні та егоцентричні. Не помітити цих упевнених в собі персон – неможливо. Для представників знаку дуже важливо, коли їх хвалять. У речах вони цінують якість та статус. Тож, заощадити на подарунку для Скорпіонів точно не вдасться. Дорога парфумерія чи косметика, красивий ланцюжок, квиток на концерт улюбленого гурту, сертифікат у СПА-салон, нижня білизна – ідеальні презенти для них. Якщо вам важко визначитися із подарунком, ми радимо вручити конверт з грошима.

 

 

Стрілець

Для цих поціновувачів прекрасного потрібно застосувати максимум кмітливості, аби влучити в яблучко. Іноді фінансові можливості не здатні оцінити розмах широкої душі представників знаку. Для них підходять подарунки, які стосуються подорожей або походів. Якщо хочете здивувати Стрільця своїм сюрпризом, не демонструйте свою скупість. Тури, квитки на виступ улюбленого співака чи виконавиці, абонемент на відвідування фітнесу – безпрограшний варіант.

 

 

Козеріг

Козерогам до вподоби практичні подарунки. Тому якийсь сувенір або букет залишать їх байдужими. Даруйте індивідуальні речі, це додасть презенту особливої практичності: ретро-програвач, набір винних келихів і каменів для віскі, водонепроникну Bluetooth-колонку чи набір для барбекю або пікніка. Козероги завжди обожнюють проводити вільний час вдома з рідними. Тому для них гарним подарунком може бути: тепла піжама, глобус зоряного неба з підсвічуванням, світильник-нічник із пультом та інші речі, що допоможуть урізноманітнити повсякденність.

 

 

Водолій

Незалежні, творчі та непередбачувані – це все про Водоліїв. Щоб придумати ідею подарунка для представників цього знаку, потрібно побути в ролі справжнього чарівника або хоча б в нього перевтілитися. Їм варто подарувати презент, який їх по-справжньому шокує і приємно вразить. У пріоритеті нестандартні варіанти, від яких перехоплює дух: похід у квест-кімнату, стрибок із парашутом чи політ на повітряній кулі, коробка із живими метеликами, квитки в нову країну, світшот із креативним принтом або набір мандрівника. Головне, щоб Водолій не здогадувався про цю презент, а річ була запакована із загадковим підтекстом.

 

 

Риби

Риби мрійливі і романтичні. Вони творчі особистості з розвиненою інтуїцією та уявою. Вони надають перевагу символічності, ніж вартості подарунку. Найкращий подарунок для них – це збірник Джейн Остін, шовкова сорочка, похід до вишуканого ресторану чи подорож в яке-небудь незвичайне місце. Потішать їх також подарунки з музичного магазину. Саме під улюблену мелодію вони зможуть зануритися у свій світ ілюзій і будувати повітряні замки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x