Зустрічаємо свято красиво: які зачіски будуть актуальними в новому році?

Зустрічаємо свято красиво: які зачіски будуть актуальними в новому році?

Підготовка до Нового року – це не лише прикрашання дому, ялинки, покупка подарунків, а й вибір новорічного вбрання, зачіски та загалом образу. Щоб мати неперевершений вигляд новорічної ночі пропонуємо вам низку порад щодо актуальних святкових зачісок та трендів від перукаря, стиліста із зачісок Маргарити Лиходід.

Із часом у моду входять усе простіші та лаконічніші зачіски. Такі, наприклад, як різноманітні експрес-плетіння, хвости та стримані пучки.


Усі ці зачіски підійдуть для волосся будь-якої довжини та типу, так як зараз існує безліч стайлінгових засобів, що полегшують процес укладки навіть найнеслухнянішого волосся.


Звичайно ж, локони − безсмертний тренд. Тим більше, нині є велике їхнє різноманіття, будь-яка модниця підбере собі локони до душі.

У 2021 набере популярності голлівудська хвиля в різних своїх інтерпретаціях. Легкі, як їх називають «пляжні локони», плетіння в поєднанні з локонами, теж залишаться на піку популярності, а також стримані пучки та хвости.


У поєднанні з цими укладками зараз набули популярності, та й такими залишаться в новому 2021 році − пірсинг для волосся, а також стрази, що кріпляться на спеціальний клей, та перлини.


Новий рік рекомендують святкувати з напів зібраними зачісками, які здатні пережити ніч танців та веселого святкування. Наприклад, локони з легким плетінням, хвости, локони з «мальвіною», та звичайно ж підбирати зачіску відповідно до вашого образу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x