Що просить у Діда Мороза кожен знак Зодіаку?

Що просить у Діда Мороза кожен знак Зодіаку?

Овен

«Дорогий Дідусь Мороз, хочу собі класну машину і красиву дівчину/хлопця. Вибач, будь ласка, що моя поведінка в цьому році було не найкращою. Та й в минулому теж… Але в 2021 обіцяю виправитися. Чесно-чесно!»

 

 

Телець

«Я хочу собі відро мандаринів, тисячу і один день відпустки. Ну хоча б мандаринів, будь ласка… Або тиждень відпустки, або взагалі ніколи більше працювати. Мене бісить вставати о 8 ранку щодня і сидіти в офісі по 9 годин. Це так втомлює.  На твій мудрий розсуд, Дідусь Мороз».

 

 

Близнюки

«Я б дуже хотів зустріти в новому році щиру і справжню любов. Так вже хочеться сидіти в обіймах коханої людини і говорити про все на світі. Дідусь Мороз, подаруй мені, будь ласка, щасливі стосунки».

 

 

Рак

«Хочу, щоб діти мої були найуспішнішими, бізнес розвивався, удача завжди була зі мною. Якщо щось потрібно натомість, ти тільки скажи, Дідусь Мороз. У 2021 році хочу більше стабільності. Набридли ці кризи – зроби вже що-небудь з ними, а то жити якось важкувато. Молодість ще поверни мені, якщо не важко. Спасибі, Дідусю».

 

Лев

«Пишу тобі, Дідусю, щоб привітати тебе з Новим Роком. Якщо у тебе завалялися непотрібні подарунки, то можеш віддати їх мені. У минулому році ти подарував мені пилосмок. Хотілося, щоб в цьому році це було щось інше. У будь-якому випадку дякую! Щасти тобі у новорічну ніч, нехай олені тебе не підводять. До наступного року, старий друже!»

 

Діва

«Дорогий Дідусь Мороз, я мрію про красиві прикраси, порядок в будинку і слухняних дітей. Може, багато чого прошу, але ти, будь ласка, постарайся хоч дітей моїх перевиховати. Сподіваюся, що ти не ображаєшся через те, що я засумнівався в твоєму існуванні, коли мені було 15 років».

 

 

Терези

«А мені хочеться, якщо чесно, стабільності. Уже сил немає ні морально, ні фізично терпіти цю кризу. Люди хворіють, бізнеси розвалюються, аж жити нудно. Будь ласка, дай надію в 2021 році».

 

 

Скорпіон

«А можна попросити, щоб мені під ялинку поклали кілька годин якісного сну? І для повного щастя принеси кілька сотень, будь ласка. Іще… На роботі нехай завалів поменше буде, а то вдома тільки поїсти, та й спати відразу. На тебе остання надія. А так все є, дякую».

 

 

Стрілець

«Свобода – ось що для мене важливіше понад усе. Дай мені можливість податися туди, куди очі дивляться, Дідусю Мороз. Хочеться нових емоцій і знайомств. Хочу країни далекі побачити і в космосі побувати. Будь здоровий, Діду!».

 

 

Козеріг

«Дідусю Мороз, подаруй моїй родині міцного здоров’я! Щоб скоріше скінчився карантин, і життя налагодилося. Уже набридло ходити в масці та чубатися зі своїми за антисептик. Ну, і ще можна трошки влади, адже я полюбляю керувати іншими, це так тонізує і покращує настрій».

 

Водолій

«Я досягну поставлених цілей самотужки, просити нічого не буду. Ти, Дідусь Мороз, тільки посприяй виконанню моїх бажань. Мені завжди хотілося стрибнути з парашутом і розігнатися на мотоциклі до 300 км/г. Допоможи мені не померти з нудьги в новому році, прошу тебе. Ну, або не заважай. Жартую!»

 

 

Риби

«Хочеться просто людського новорічного настрою. Смачно поїсти на свята і гарненько відпочити. Ну і якщо добряче подумати… Прошу тебе, дай мені пристрасної любові, як в кіно. Щоб голову мені знесло від почуттів, щоб на все життя це було. Більше нічого не треба. Хоча… Можна ще грошей побільше, але головне – це любов. І щоб не працювати, а то набридло вже. Наперед дякую!»

Реклама

1 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x