Для хорошого настрою: десятка чудових новорічних фільмів

Для хорошого настрою: десятка чудових новорічних фільмів

Якщо у вас немає новорічного настрою, ми готові допомогти його покращити. Для вас ми підготували добірку новорічних фільмів, які принесуть позитив, гарний настрій та казкову атмосферу свят. 

Чарлі і шоколадна фабрика (2005)

Захоплива історія, яка змушує кожного повірити в диво. Хлопчик Чарлі Бакет мешкає зі своєю родиною в дерев’яній хатинці на краю великого міста. Його родина налічує шестеро людей: тато і мама Чарлі − пан і пані Бакети; батько й мати пана Бакета − дідунь Джо та бабуся Джозефіна; батько й мати пані Бакет − дідусь Джордж і бабуня Джорджина. Хатинка Бакетів мала лише дві кімнати і одне ліжко. Тому жилося їм не дуже зручно. Що сталось з Чарлі одного зимового дня? Успіх чи випадок?

Сам удома (1993)

Кіно, на якому виросло ціле покоління. Традиційна комедія про зовсім малого хлопчика, який у Різдвяну ніч залишається вдома наодинці. Попередньо загадавши бажання залишитись без батьків і родичів, на декілька днів його бажання несподівано збувається. Але, що чекає Кевіна без батьків у власному будинку?

Кучерявка Сью (1991)

Білл Денсер, якого дев’ятирічна дівчинка Кучерява Сью вважає своїм татом, ставиться до крихітки так, як це міг робити рідний батько. Він не заможний, та й взагалі немає нічого за плечима, але Білл намагається вдягти та нагодувати Сью та йде заради цього на маленькі афери.

Поки ти спав (1995)

Чарівна історія кохання у одному фільмі. Не завжди свою половинку можна зустріти у 18. Головна героїня фільму Люсі, по вуха закохана у чоловіка, якого бачить щоранку. Її сором`язливість заважає з ним познайомитись. Він красивий брюнет, завжди охайно вдягнений, та можливо це лише обгортка? Нещасний випадок допомагає Люсі, вона рятує життя прекрасному незнайомцю. А що чекає на них далі?

Реальна любов (2003)

Сюжет складається з дев’яти історій, які розвиваються паралельно. Кульмінація всіх сюжетів припадає на Святвечір, коли дія фільму химерним чином переплітає між собою всіх персонажів. Основний сенс і основна фраза фільму: «Насправді любов є всюди».

«Сім’я напрокат» (1997)

Сем Філд − успішний бізнесмен, нащадок багатої родини. Він насолоджується жінками в повній мірі, змінюючи дуже часто подруг. Один впливовий покупець  вважає Сема ідеальним сім’янином. Тепер у хлопця нова проблема, він шукає когось, хто б зіграв роль його дружини на дитини, але пошуки марні. І тут випадкове знайомство з матір’ю-одиначкою Кетлін та її семирічною донькою Зої Рассел штовхає Сема на відчайдушний крок. Він пропонує велику суму грошей за те, щоб вони з Зої виконали роль його люблячої сім’ї.

«12 різдвяних побачень» (2011)

Кейт Стентон напередодні Різдва розійшлась із коханим Джеком. У розпачі Кейт погоджується на побачення наосліп із незнайомим Майлзом, але в останню хвилину передумує, втративши шанс на нові стосунки з милим хлопцем. Однак Кейт отримує від долі другий шанс і на цей раз побачення з симпатичним Майлзом відбудеться цілих дванадцять разів.

«Сім’янин» (2000)

Успішного бізнесмена Джека Кемпбелла цілком влаштовує холостяцький спосіб життя, величезний статок і відсутність сімейних турбот. Однак усе раптом кардинально змінюється на Святвечір; всього лише мить, і ось він уже звичайний американський сім’янин − немає розкішної автівки, його домівка досить скромна; він більше не може дозволити собі костюм за 2000 доларів, а з розваг йому залишились тільки шоколадний кекс і вигулювання собаки. Напередодні Різдва Джек зустрічає в магазині незвичайного грабіжника, який хоче отримати гроші за свій лотерейний квиток, погрожуючи пістолетом. Джек купує у злочинця квиток, та наступного дня дізнається, що його життя докорінно змінилося. Якимось дивом він став сімейною людиною, одруженим із колишньою дівчиною з коледжу, а пост директора займає людина, з якою Джек напередодні зіткнувся в магазинчику… Але несподівано для себе він розуміє, що йому таке життя починає подобатися. Чудова історія, яка нагадує нам, що ми насправді маємо цінувати у житті.

Різдвяна історія (2009) 

Це вікторіанська повчальна історія про старого жорстокого скнари Ебенезера Скруджа, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення. Містер Скрудж − фінансит/грошовий міняла, який присвятив усе життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята.

Не спати до Різдва (2018)

Розумниця, красуня і бізнес-леді Ліззі готується до весілля, але в успішної героїні є одна величезна проблема, яка перетворює її життя в пекло − безсоння. Багато засобів боротьби з недосипом вона вже перепробувала і все марно. Одного разу на нічній дорозі вона знайомиться з хлопцем на ім’я Біллі, який працював барменом і теж мав проблеми зі сном. Від цього у нього стався розрив з коханою і безсонні ночі перетворилися в його кращих друзів. Таким чином дві абсолютно різні за всіма параметрами людини, об’єднані однією бідою, стали порятунком один для одного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x