Щоб і взимку волосся мало доглянутий вигляд

Щоб і взимку волосся  мало доглянутий вигляд

Влітку волосся висушує сонце. Взимку – мороз і сухе повітря. Волосся накопичує статичну електрику, стає дибки, втрачає блиск. Сьогодні ми поговоримо про найбільш ефективні способи прибрати статичну електрику з волосся.

Якщо вам здається, що відмова від головного убору допоможе зберегти укладку, ви помиляєтеся. Адже коли голова знаходиться на холоді, підвищується ризик зневоднення, спазмів судин. Шевелюра буде сухою і втратить блиск. Та і в цілому переохолодження голови шкодить здоров’ю.
Підберіть правильний гребінець. Пластиковий шкодить волоссю, бо електризує. Обирайте дерев\’яний або масажну щітку з натуральною щетиною. Найкращим варіантом стане ебонітовий гребінець.

Менше користуйся феном. За можливості, звичайно. Гаряче повітря руйнує структуру волосся, тому при сушінні використовуй прохолодне повітря.
Розчісувати волосся також слід якомога рідше, щоб не травмувати його зайвий раз.

Використовуйте ефірні масла як антистатик – лавандове, соснове. Додайте кілька крапель у воду, змочіть у ній гребінець і проведіть по волоссю. Така процедура не тільки зніме електризацію, але і додасть волоссю блиску і гладкості.

Ретельно доглядайте за волоссям, щоб запобігти його висушуванню. Використовуйте живильні маски та спреї, регулярно застосовуйте кондиціонер після шампуню.

Щоб зняти «пухнастість» миттєво, проведіть по довжині волосся змоченими у воді руками. Щоб продовжити ефект, можна замість води взяти трохи будь-якого зволожувального крему або пінки (гелю) для волосся. Тільки обережно із кількістю засобу – від занадто щедрого зволоження волосся може злипнутися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x