Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Сьогодні Овнам варто звернути увагу на людей, з якими ви перебуваєте у поганих стосунках. Астрологи рекомендують помиритися з ними перед початком 2021 року. Після обіду знайдіть час, аби скласти план на увесь рік. Не зволікайте, адже вже на початку січня вам треба знати, куди рухатися далі. Не лінуйтеся, адже чіткий план дозволить здійснити всі цілі, яких ви хочете досягнути.

 

 

Телець

Четвер для Тельців буде дуже насиченим – у вас виникне багато цікавих і перспективних ідей. Для представників знаку настав ідеальний час, щоб взятися за нову справу. Однак це не означає, що треба розслаблятися на роботі, навіть попри те, що вже кінець року. Увечері присвятіть цей час лише собі: почніть читати нову книгу, поніжтеся досхочу у ванній чи ввімкніть новорічний фільм. Довгоочікуваний релакс подарує вам енергію та хороший настрій.

 

 

Близнюки

Енергія Близнюків протягом доби битиме ключем та заряджатиме всіх навколо. Зірки активно посилюватимуть вашу активність. Четвер – вдалий час для облаштування кімнати новорічним декором. Цього дня астрологи рекомендують відвідати перукарню і змінити образ до Нового року. Також потіште себе новим та модним одягом. Не варто слухати подруг, слухайте свою інтуїцію та купуйте те, що вам найбільше до вподоби.

 

 

Рак

У Раків стартує світла смуга у житті, коли всі справи вдаватимуться значно легше, аніж завжди. Тому дослухайтеся до інтуїції та не забувайте заряджатися хорошим настроєм. Вашому запалу можуть позаздрити всі. Раки сьогодні будуть ще тими щасливчиками, адже удача буде супроводжуватиме їх на кожному кроці. Будь-яке завдання чи вибір отримуватимуть найкращий результат. Ви варті цього, тому не переймайтеся через дурниці.

 

 

Лев

До Левів поступово приходять заспокоєння та рівновага, а з ними мудрість, бо вже не хочеться нікуди бігти і воювати. Представники знаку воліють побути наодинці зі своїми думками, щоб підбити підсумки цього року та зрозуміти, чого ви досягли, а до чого ще варто прагнути. Непросте завдання – бачити чистий аркуш паперу, на якому ви напишете черговий план свого життя, адже старий вже неактуальний. Але знайдіть задоволення в тому, щоб запланувати собі трохи щастя й низку викликів.

 

 

Діва

На Дів очікує справді яскравий та зимовий день, який буде переповнений вдачею та натхненням. Тому зірки говорять, що в четвер ви здатні підкорити будь-яку вершину та схопити будь-яку зіроньку з неба. Настав час сяяти! Увечері астрологи радять прийняти теплу ванну та переглянути комедію, адже останнім часом ви виконуєте безліч завдань. Відпочинок сприятиме поліпшенню самопочуття та запасу енергії в передсвятковий період.

 

 

Терези

Новий день для Терезів розпочнеться з приємних новин, які стосуватимуться фінансів. На початку доби на представників знаку очікує суттєве грошове надходження. Якщо ви давно планували зробити дорогу покупку – не вагайтеся і придбайте цю річ. Є велика ймовірність, що перед святами магазини зроблять знижки на товари і ви отримаєте дуже привабливу пропозицію. Вечір варто провести у спокійній атмосфері в ліжку та чашечкою какао.

 

 

Скорпіон

У Скорпіонів зараз починається дуже позитивний період у житті, коли хороших вражень буде більше, ніж негативу. Нарешті настав той час, коли Скорпіони можуть дозволити собі поводитися так, як забажає їхня душа. Ваш настрій буде визначати ситуацію навколо, а інтуїція допомагатиме у випадках, де розум навряд чи щось вирішить. Будьте собою за будь-яких обставин!

 

 

Стрілець

Наближається хвиля успіху, якою необхідно скористатися. Ймовірно ви виграєте в лотерею, переможете у важливому конкурсі, чи в якийсь інший спосіб отримаєте незаперечну перевагу перед іншими претендентами. А ще згодом у вас розпочнуться любовні пригоди. Отак кинете на когось свій погляд – і все! Кохання-зітхання, серце стукотить, кров кипить, а емоції шукають виходу.

 

 

Козеріг

А може вам сьогодні краще виокремити кілька годин для відновлення сил? Бо щось надто ви напружені останнім часом. Знайдіть якесь тихе та усамітнене місце, щоб повністю зануритися в тишу. Довгоочікуваний споккій має вас перезавантажити. Які б проблеми та завдання не стосувалися вас, а протягом доби вам потрібно розв’язати всі внутрішні питання, розібратися з тарганами, що заважають досягати запланованих вершин.

 

 

Водолій

Водоліям сьогодні випаде нагода позакривати всі «хвостики», які представники знаку відкладали «на завтра». Пора розпрощатися з усіма проблемами та спокійно готуватись до Нового року, який подарує вам чимало хороших моментів. Зірки радять Водоліям обережно спілкуватися з надто емоційними людьми, адже вони можуть провокувати вас на конфлікти та скандали. А вам такий негатив у житті зараз ні до чого, адже хочеться максимально затишної та святкової атмосфери.

 

 

Риби

Не очікуйте, що нове життя почнеться з 1 січня. Воно у вас уже стартує. Зміни, що відбудуться протягом дня, можуть бути досить кардинальними. Бо Риби вже не можуть йти старими шляхами, представникам знаку вже потрібно розвиватися і рухатися далі. Здається, ви вирішили святкувати Новий рік з усім світом. Бо ви цього тижня перебуваєте у піднесеному настрої, так ніби вже почалися свята і ви насолоджуєтесь атмосферою та приємною компанією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x