Черкаській міській раді передали Вифлеємський вогонь миру

Черкаській міській раді передали Вифлеємський вогонь миру

18 грудня до Черкаської міської ради завітали представники Національної скаутської організації «Пласт». Вони передали Вифлеємський вогонь миру першому заступнику міського голови Черкас Сергію Тищенку, інформують у пресслужбі міської ради.

Представники черкаської станиці Національної скаутської організації України «Пласт» побажали міській владі наснаги та сил для роботи на благо Черкас. А Сергій Тищенко привітав їх із прийдешніми різдвяно-новорічними святами і запевнив, що міська влада Черкас і надалі буде надавати підтримку молодіжним організаціям.

«Дуже важливо, що ви опікуєтесь молодим поколінням, робите все, щоб діти росли людяними, турботливими. Це дуже важливо у наш складний час. Хочу побажати вам у наступному році здоров’я і витримки», – зазначив Сергій Тищенко і передав пластунам невеличкі корисні подарунки – спортивний інвентар.

Акцію «Вифлеємський вогонь миру» скаути проводять щороку до Різдва Христового. Її започаткували 1988 року. В Україні вона діє з 1992 року. Мета акції – поширення символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Світло цього вогню є символом миру та злагоди, любові до людей і до світу і душевного спокою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x