АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ НА СІЧЕНЬ 2017

АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ НА СІЧЕНЬ 2017

ОВЕН
(20 березня – 19 квітня)
Якщо в січні в Овнів з’явиться бажання проявити свою любов, не варто відмовляйте собі в цьому. Говоріть ласкаві слова, виявляйте свої почуття, обіймайте небайдужих вам людей. Завдяки цим діям ви отримаєте емоційну віддачу і життєву енергію. Проявіть свої таланти. Якщо ж ви ще їх не виявили, то січень – саме час для розкриття свого потенціалу. Можливо, вам подобається співати, ви любите танцювати або малювати? Дайте собі волю робити те, що вам подобається. У фінансовому відношенні січень вас не надто порадує. Але особливо перейматися цим не варто: найближчим часом витрачені кошти вдасться повернути. Разом з тим, не варто зараз купувати те, у чому у вас немає термінової необхідності.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 1, 10, 18 і 21 січня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 9, 20 та 31 січня.

ТІЛЕЦЬ
(20 квітня – 20 травня)
У січні представники цього знаку згадають міф про золотого тільця, адже до них будуть самі собою текти «грошові ріки». До речі, якщо ви любитель азартних ігор або лотерей, то скористайтеся цим часом у своїх інтересах. Витратьте несподіваний дохід на себе, придбайте гарний одяг чи речі, яких потребуєте. Не зайвим також буде порадувати чимось приємним ваших рідних та близьких людей. Якщо в січні вам потрібно здавати іспити або брати участь у конкурсах, знайте, що зібравши всі сили «в кулак», ви зможете вийти сухими з води, навіть не сильно готуючись. В середині місяця будьте готові до відвертих розмов з коханою людиною на теми, які вже давно турбують вас обох. Щирість у цьому випадку буде вашим кращим помічником.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тельців для будь-яких справ і починань: 2, 11, 15 і 22 січня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 10, 23 та 30 січня.

БЛИЗНЮКИ
(21 травня – 20 червня)
Ваша двоїста натура в січні проявить себе в повній мірі. Ви будете добрі і відкриті з тим, кого любите. У той же час Близнюки можуть проявити себе досить жорстко з неприємними людьми. Звісно, свою позицію відстоювати потрібно, але й принижувати або ображати людей теж не варто. В середині місяця не бійтеся проявити себе. Підкреслюйте переваги своєї зовнішності, ведіть себе сміливо і розкуто. Можливо, саме в цей час вас будуть оцінювати на роботі, придивлятися до вас з метою просування по службі. Якщо ви не будете приховувати своїх здібностей, вас чекає успіх. Кінець місяця хороший для побудови відносин. Якщо вам приділить увагу шанувальник чи самим випаде нагода проявити почуття, не стримуйтеся. Більше спілкуйтеся, ходіть на побачення, і найближчим часом може статися, що у вас з’явиться надійна людина поруч.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 15, 16 і 26 січня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 5, 20 і 24 січня.

РАК
(21 червня – 22 липня)
Гороскоп на січень 2017 року рекомендує Ракам бути більш впевненими в собі. Тільки не плутайте впевненість з самовпевненістю. Повірте, що ви гідні всього найкращого і легко це отримаєте, якщо захочете. В середині місяця не зайвим буде приділити увагу своїм близьким людям. Порадуйте друзів увагою, а батьків або коханих – приємним сюрпризом. Зірки радять вам відправитися в подорож: дорога буде вдалою, а ви отримаєте заряд позитивних емоцій. В кінці січня приділіть час для розвитку. Почитайте професійну літературу, відвідайте курси підвищення кваліфікації. Можливо, ви зупинилися в своєму кар’єрному зростанні тільки тому, що вам не вистачає знань. Навіть якщо ви працюєте на себе, не варто думати, що вам не потрібні нові знання, тому що ними володіють ті, хто працює на вас.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 11, 18 і 28 січня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 2, 26 і 29 січня.
ЛЕВ
(23 липня – 22 серпня)
Початок січня буде просто сповнений дружніх порад. Інколи здаватиметься, що всі друзі і знайомі просто вирішили розповісти вам, що і як потрібно робити. Не ображайтеся на них. Деякі поради справді варті того, щоб їх послухати, але більшості ввічливо порадьте самі не втручатися в справи, які їх не стосуються. Середину місяця можете використовувати для реалізації грандіозних планів. Все, що ви задумали, здійснювалося легко і без зайвих витрат. В особистому житті гороскоп на січень 2017 року обіцяє Левам прихильність зірок. Якщо ви самотні, то кінець січня підходить для початку тривалих і серйозних відносин. Що ж стосується тих Левів, що вже знайшли своє щастя, місяць не обіцяє їм спокійне і врівноважене продовження стосунків. Ви будете насолоджуватися спілкуванням і знаками уваги, які робитиме вам кохана людина.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 6, 13, 22 і 26 січня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 1, 28 та 30 січня.

ДІВА
(23 серпня – 22 вересня)
Протягом місяця старайтеся стримувати емоції, особливо під час спілкування з колегами. Особливо несприятливий час для відстоювання своєї правоти – початок січня. В середині місяця ситуація значно покращиться, як на роботі, так і в особистому житті, однак для цього доведеться трохи попрацювати. Будьте комунікабельні, відкриті і щирі. Якщо раптом виникне бажання поділитися наболілим, зірки рекомендують відкриватися друзям, старшим від вас. Вони не видадуть ваших секретів і водночас поділяться доброю порадою. Дуже корисно звернути увагу на своє харчування. Після новорічних свят замініть звичні страви легкими молочними супами і кашами.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 8, 13, 19 і 26 січня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 3, 25 і 28 січня.

ТЕРЕЗИ
(23 ВЕРЕСНЯ – 22 ЖОВТНЯ)
Січень найкраще підходить для самовдосконалення. Приділіть собі час, займіться спортом, вивчіть основи правильного та корисного харчування, читайте книжки і відвідуйте лекції. В середині місяця доведеться більше часу приділити роботі. Можлива понаднормова зайнятість, яка змусить вас скасувати попередні плани. Не варто особливо шкодувати через це, оскільки такі дії обов’язково принесуть позитивний результат як матеріального плану, так і морального. Якщо в кінці січня з’явиться можливість піти у відпустку, обов’язково скористайтеся нею.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 8, 10, 17 і 28 січня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 2, 20 і 31 січня.

СКОРПІОН
(23 жовтня – 21 листопада)
На початку місяця відбудеться подія, яка «зробить настрій» на цілий місяць. Це може бути зустріч з давнім добрим приятелем, дорогий подарунок від шанувальника або хороші новини на роботі. Не вірте тим, хто каже, що багато сміху – до великих сліз. Смійтеся, веселіться і радійте життю. Гороскоп на січень 2017 року обіцяє відкриття райдужних перспектив у роботі. Якщо вам надійде пропозиція про переведення на інше місце, то зірки рекомендують погоджуватися. Можливо, ви «засиділися» на старому місці. Дуже позитивно здатна вплинути на вас і зміна місця проживання та кола спілкування. Не бійтеся ризикувати в січні. Мова йде не про азартні ігри, а про розумну участь в ризикованих справах. Невелика доза адреналіну загострить ваше сприйняття і смак до життя. В кінці січня спробуйте себе в новій ролі, яка не обов’язково має бути пов’язана з вашою професійною діяльністю. Таке проведення часу розширить ваше горизонти і відкриє нові перспективи.
Особливо сприятливі дні: 1, 10, 17 і 25 січня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 7, 30 і 31 січня.
СТРІЛЕЦЬ
(22 листопада – 21 грудня)
У січні більше читайте! Стрільцям обов’язково стане у нагоді інформація, почерпнута з газет, художньої літератури, наукових видань. Якщо ж випаде можливість, не бійтеся показати свій інтелектуальний рівень. Дуже корисними можуть виявитися знайомства в середині січня. Ви і не помітите, як новий приятель може запропонувати вам більш цікаве місце роботи або звести вас з цікавою людиною. Будьте відкриті, спілкуйтеся з задоволенням. Слідкуйте за своїм часом! Гороскоп рекомендує Стрільцям не витрачати дорогоцінні хвилини на нецікаві справи і розмови. Те, що не приносить вам ніякої користі, краще взагалі не робити. Кінець місяця підходить для того, щоб «зарядитися» енергією. Найкраще ви це зробите, якщо будете спілкуватися з живою природою. Проведіть час із домашніми улюбленцями, займіться розведенням квітів. На енергетичному рівні приємною і корисною буде поїздка за місто і відпочинок в оточенні зимових пейзажів.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 1, 9, 15 і 21 січня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 5, 16 і 20 січня.

КОЗЕРІГ
(22 грудня – 20 січня)
На перший погляд, на початку місяця не все буде складатися добре. Можливі навіть деякі непорозуміння з боку ваших близьких. Але найближчим часом ви зрозумієте, що те, що відбувається, здатне принести неочікувано хороший результат. Не варто шукати легких шляхів отримання бажаного. В середині місяця доведеться трохи попрацювати над собою, аби згодом мати можливість насолоджуватися результатами. Якщо ж не втрималися – займіться спортом або змініть спосіб життя на більш активний. Такі дії допоможуть перетворити зайві калорії на додатковий заряд бадьорості та енергії.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 11, 14 і 25 січня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 3, 24 і 30 січня.

ВОДОЛІЙ
(21 січня – 18 лютого)
Якщо у вас є бажання щось змінити у своєму житті, то у вересні можете сміливо діяти в цьому напрямку. Що б не було об’єктом вашого експерименту – зовнішність, хобі чи робота – ви досягнете бажаного. В середині місяця самотнім Водоліям варто більше уваги приділити рідним і близьким. Якщо на початку місяця ви буде відчувати сум, значить, вам не вистачає сонця і спілкування з природою. Зараз ідеальний час, щоб відправитися у відпустку і відпочити на природі. В кінці січня доведеться добре попрацювати, аби отримати бажане. Не забувайте про тих, хто вас любить. Ваші батьки і родичі заслуговують дещицю уваги, так що знайдіть час та сили і для них.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 11, 19, 21 і 24 січня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 5, 30 та 31 січня.

РИБИ
(19 лютого – 19 березня)
Як би не хотілося, на початку місяця Рибам варто стримувати своє природне бажання допомагати всім. Не забувайте: надмірна турбота про інших може заважати не лише вам самим, а й їм. Тож, краще подбайте про себе. В середині місяця можете придбати якісь речі, оновити гардероб. Кінець місяця варто присвятити речам духовним: відвідайте святі місяця, поспілкуйтеся з духовними особами чи просто почитайте відповідну літературу. Це допоможе очистити розум і налаштувати душу на правильне сприйняття світу. В середині місяця можуть виникнути різкі зміни на роботі. Не бійтеся їх. Через короткий проміжок часу стане зрозуміло, що від цього вам стане лише краще. Гороскоп на січень 2017 року радить Рибам побільше торкатися руками до волосся і хутра тварин, особливо кішок. Таким чином ви створите навколо себе потужне силове поле, здатне надати бадьорості і навіть покращити самопочуття.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 8, 11, 13 і 20 січня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 3, 21 і 26 січня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x