Фіналісти конкурсу «Олімпійське лелеченя» позмагалися в онлайн-форматі

Фіналісти конкурсу «Олімпійське лелеченя» позмагалися в онлайн-форматі

Цьогоріч спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя» на Черкащині вперше провели в онлайн-режимі у зв’язку із карантинними обмеженнями. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК у Черкаській області.

В обласному фіналі змагалися команди п’яти навчальних закладів: Руськополянський заклад загальної середньої освіти, Черкаська гімназія № 9 та Ліплявський ліцей, Степанецький ліцей і Мартинівський ліцей з Канівщини.

Всеукраїнського етапу змагань цього разу не буде.

Традиційно відбулися всі конкурси, але в новому форматі. Дистанційно провели вікторину та виконання спортивних вправ, а презентацію учасники готували заздалегідь у відеоформаті. Експертна комісія переглянула всі відео та оцінила якість підготовки й оригінальність презентації, синхронність у виконанні спортивних завдань та рівень знань на олімпійську тематику.

Переможцем «Олімпійського лелеченяти-2020» стала команда Черкаської гімназії №9, друге місце здобула команда Степанецького ліцею. Третє місце розділили команди Ліплявського та Мартинівського ліцею. Руськополянський заклад посів четверте місце.

За активність та небайдужість до спорту всі учасники отримають від Відділення НОК України в Черкаській області олімпійські подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x