Долучайтеся до створення комітету захисту «Черкасиводоканал» (ВІДЕО)

Долучайтеся до створення комітету захисту «Черкасиводоканал» (ВІДЕО)

Шановні містяни! Учора на виконкомі міський голова Бондаренко заявив, що збирається звільнити директора КП «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка. Мотиви цього намагання є політичні. Під час виборів працівники підприємства відмовилися публічно підтримувати діючого мера. Головною причиною, зі слів мера, є борг, що виник за очисні споруди в розмірі 24 млн гривень. Ці кошти підприємство намагалося сплатити в 2020 році. Але потужні аварії на колекторах в місті завадили намаганню сплатити борг. Ми виділили в кінці серпня кошти на ці ремонти колекторів, але Бондаренко так й не сплатив цю допомогу Водоканалу.

Профспілки підприємства створили сьогодні своїми зборами страйковий комітет для захисту свого підприємства від ймовірного захоплення підприємства. Ситуація із заміною Овчаренка виникає щороку. Це питання постійно лобіює діючий мер, для вирішення своїх обіцянок перед своїми поплічниками. Хочу нагадати всім, що прибравши в 2018 році Миколу Кушнира, місто отримало в керівники «Теплокомуненерго» Павла Карася. Ще з такою заміною місто не втримається.

Тому прошу небайдужих людей, громадських діячів, депутатів усіх рівнів долучитися до створення комітету захисту «Черкасиводоканал».

Олександр, представник профспілок

Телефон: +380679230510

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x