Гороскоп від “Нової Доби” на 2021 рік

Гороскоп від “Нової Доби” на 2021 рік

Овен

Цей рік може повернути життя Овнів на 180°, але керувати важелем змін у кращий бік доведеться самостійно. Вплив процесів, які розпочнуться в січні-лютому, буде відчутним упродовж щонайменше наступних двох років, а отже настає сприятливий період для старту довгострокових проєктів. Поліпшення фінансового становища для представників знаку відбудеться вже в середині весни, але за однієї умови: готовності відповідати за свої рішення й дії.

У професійній сфері ближче до літа на Овнів чекає поява нових проєктів, розширення посадових обов’язків і кар’єрне зростання. Сил і мотивації для досягнення поставлених цілей у представників знаку буде вдосталь. Зірки рекомендують претендувати на більше, голосно й відкрито заявляти про себе та свої таланти — і блискучі перспективи з’являться в найпотрібнішу мить.

У 2021-му особливо значущими виявляться міцні партнерські відносини: у складних ситуаціях або в моменти вибору не варто ігнорувати «допомогу залу» — думка колеги або порада друга будуть доречними як ніколи. І, можливо, саме слушні зауваження близьких восени стануть сигналом до переосмислення життєвих настанов, пріоритетів і звичок.

 

 

Телець

Рік Бика стане для багатьох представників цього знаку важливим і значущим. Сумлінне виконання зобов’язань, яке так вирізняє дисциплінованих, стриманих і пунктуальних Тельців, обов’язково призведе їх до успіху.

Узимку й навесні зірки рекомендують зосередитися на поточних проєктах, спрямувати зусилля на їхнє масштабування й зростання, а нових справ не започатковувати. Виняток становитимуть хіба що Тельці, які стоять перед вибором професії або напряму подальшої діяльності. Але і їм потрібно ретельно обмірковувати будь-які пропозиції, ідеї та побажання, які первинно не були зараховані до плану. І лише зваживши всі «за» і «проти», ухвалювати рішення.

Особливо широко удача усміхнеться Тельцям, інтереси яких зосереджені у сфері мистецтва. Натхнення й сміливих ідей буде вдосталь, деякі з них успішно втілюватимуться вже в другому півріччі. Утім, навіть найраціональнішим з Тельців у цьому році стануть близькі прекрасні поривання: у когось з’явиться нове хобі, дехто відкриє для себе духовні практики, а хтось додасть пристрасті стосункам.

 

 

Близнюки

Результати зусиль, які представники знаку доклали в останні місяці 2020-го, стануть очевидними вже в січні-лютому. Деяким Близнюкам вони, щоправда, можуть видатися незначними. Зірки радять зберігати спокій: зростання й розвиток будуть поетапними, форсувати події не варто — мине місяць-другий, і масштаби успіху вразять як самих Близнюків, так і їхніх близьких, друзів та колег. Похвала від керівництва стане у 2021-му звичною справою. Та й загалом рік потішить приємними подіями, цікавими подорожами, сюрпризами від шанувальників і митями суцільної втіхи.

На початку літа у Близнюків з’явиться друге дихання — і не полишить їх до завершення грудня. Підвищення соціального статусу, визнання у професійному колі, зростання експертності — Всесвіт щедро обдарує представників цього знаку. Вдалими будуть інвестиції та інші фінансові операції, особливо якщо в суперечливих питаннях прислухатися до власної інтуїції, а не до думки інших.

Уповільнить таку тріумфальну ходу Близнюків хіба невміння або небажання відмовитися від нецікавих або неперспективних пропозицій, деструктивних людей й взаємин, яких давно варто спекатися. Звільнення від цього баласту додасть багато енергії для досягнення важливих цілей.

 

 

Рак

Представники цього знаку зітхнуть з полегшенням: труднощі та проблеми 2020-го минули, а в найближчій перспективі зірки обіцяють блискучі можливості в усіх сферах життя. Більшість Раків охоче дбатиме про особистісний розвиток і самовдосконалення на курсах і тренінгах, а найсміливіші наважаться опанувати новий вид діяльності і як наслідок — втілити давні плани.

Піднесений настрій житиме в серці Раків упродовж усього року. Той, хто шукає пару, ближче до літа зможе зануритися в гармонійні стосунки. А несамотні Раки відчують справжнє щастя, адже Всесвіт розпалить романтичні почуття з новою силою. Однак зірки рекомендують не надто ідеалізувати свого партнера.

Навіть ті Раки, які будуть найменш вільні у власному виборі через втручання зовнішніх обставин (що потребуватиме максимального залучення до поточних подій), теж переживуть період трансформації: усе, що вичерпало себе, до грудня спливе за водою й поступиться місцем значущому й актуальному.

 

 

Лев

2021-й обіцяє Левам успіх в різних сферах життя, але й потребуватиме сумлінної праці натомість. Тим, хто працює в бізнес-проєктах, на початку року варто набратися терпіння, зосередитися на роботі й утриматися від емоційних оцінок того, що відбувається навколо. У результаті такої аскези (духовні цілі або надприродні здібності) виправдають докладені зусилля й перевершать очікування. А ось під час спілкування з рідними й коханими Левам емоції знадобляться: ніжність, турбота і любов, подаровані близьким, повернуться сторицею.

До того ж навесні зірки рекомендують виявити ініціативу в професійній сфері, з іншого погляду оцінити рутинні процеси — і, можливо, оптимізувати їх за допомогою нових технологій. Раціоналізаторські ідеї допоможуть привернути до себе увагу колег і керівництва і, як наслідок, отримати бонуси або підвищення.

Влітку й восени на Левів очікують приємні сюрпризи. Подарунки без приводу, флірт і захоплення шанувальників не лише поліпшуватимуть настрій, а й підвищуватимуть самооцінку. Цілком імовірно, що короткостроковий відпочинок або довгоочікувана подорож збільшать шанси на романтичну зустріч, яка залишиться в пам’яті надовго.

 

 

Діва

Більшості Дів 2021-й обіцяє спокій і передбачуваність — порівняно  з представниками інших знаків стихії Землі. Зумівши підлаштуватися під витівки минулого року, Діви й у цьому почуватимуться невразливими, і так воно й буде насправді. Хоч які зміни пропонуватиме зовнішній світ, Діви сприйматимуть їх без паніки й зайвих емоцій. Ба більше, навіть близьким людям не вдасться порушити їхній внутрішній спокій.

У цей час важливими подіями будуть внутрішні зміни, які важливіші від зовнішніх. Зірки рекомендують Дівам присвятити цей період своєму здоров’ю, життєвому тонусу й попрацювати з власним несвідомим. Прогулянки сонячним днем, заняття спортом, а також медичне обстеження й відповідне коригування способу життя — пріоритети 2021-го.

У сфері фінансів у першому кварталі на представників знаку очікує стабільність без будь-яких значних перепадів. А ось ближче до літа можливе збільшення прибутків, премії, бонуси й грошові подарунки. Літо й осінь — сприятливий період для інвестицій, довгострокових проєктів і великих покупок.

 

 

Терези

Щасливчики 2021 року достеменно Терези. Вплив гармонійних планет дасть можливість вже на початку весни отримати схвалення в соціумі, а вдалий збіг обставин дасть змогу зміцнити свої позиції, статус і експертність. Усе це вплине і на фінансову сферу — авжеж із позначкою плюс. Зірки рекомендують звертати увагу на найменшу щасливу нагоду — кожна з них може стати ключем до ще більшого добробуту.

Для деяких Терезів головною темою року стане переїзд, еміграція, а більшості випаде шанс вирушити у закордонну подорож. До речі, це гарний стимул уже в січні розпочати вивчення іноземної мови. Це безсумнівно стане в пригоді — не лише, аби підкорювати світ, але й щоб почуватися вільно на романтичних побаченнях.

Здобуттю найкращих результатів сприятиме стратегічне планування. Зірки рекомендують не зволікати з досягненням власних глобальних цілей, скласти особистий план розвитку не лише на найближчий час, а й на п’ять-десять років уперед — і ретельно його дотримувати.

 

 

Скорпіон

Рік Білого Бика для Скорпіонів — це рік уповільнення, впорядкування, вирішення сімейних проблем і питань з нерухомістю. Дехто зможе успішно продати чи обміняти житлову площу, а хтось придбає довгоочікуване помешкання.

У будь-якому випадку для всіх представників знаку буде актуальним житлове питання. Стосунки з близькими будуть гармонійними — навіть ті Скорпіони, які з певних причин посварилися з родичами, знайдуть спосіб помиритися з ними. У 2021-му ймовірні важливі особисті події: укладання шлюбу або початок спільного проживання з партнером, розширення сім’ї або зачаття дитини. Найкращий час для таких радикальних змін — листопад і грудень.

Але й у професійній сфері Скорпіони досягнуть успіху завиграшки: багато хто з них уже навесні підкорить нові вершини. Одні представники знаку відчують жвавий інтерес до психології — такий, що може виникнути бажання пройти повноцінне навчання й почати власну практику. Інші ж побачать можливості для реалізації власного бізнес-проєкту. У другому півріччі розміщення планет сприятиме банківським операціям: кредит або іпотеку можна буде отримати на пільгових умовах. Представники ж знаку, які мають зобов’язання, можуть розраховувати на рефінансування.

 

 

Стрілець

Стрільці пожинатимуть те, що сіяли останні кілька років. Якими далекоглядними були ухвалені рішення, якими розумними — зроблені кроки, 2021-й покаже повною мірою. Утім, з’явиться і можливість  відкорегувати глобальну стратегію — у випадку невдоволення результатами. Зірки радять проаналізувати досягнуте вже в січні-лютому й тоді ж провести всі важливі зустрічі й перемовини, щоб дещо змінити свої плани. Це стосується не лише бізнесу — в особистому житті Стрільці, що, наприклад, зрештою наважаться поступитися частиною своєї свободи на користь надійних відносин, також виграють.

Протягом року всі Стрільці по черзі — від народжених наприкінці листопада до тих, хто прийшов на світ у грудні, — відчуватимуть вплив вдалих періодів. При чому активна життєва позиція і тут набагато збільшить успіх.

Гороскоп рекомендує застосовувати на практиці набуті знання, передавати свої навички іншим або просто допомагати порадою тим, хто цього потребує, — неабиякий досвід Стрільців багатьох надихне на подвиги.

 

 

Козеріг

«Хто не ризикує, той шампанського не смакує!» — це гасло краще за інші характеризуватиме життя Козерогів. І справді, у 2021-му нагода ризикнути випаде багатьом представникам знаку. Спокуси й зміни підстерігатимуть передусім в особистому житті. Бурхливий вир пристрасті може закрутити як одинаків, що давно мріяли про романтичні стосунки, так і тих, у кого чималий сімейний стаж.

Сміливим відкриються й нові можливості для заробітку, вже на початку року можуть з’явитися блискучі бізнес-ідеї. Зірки дають пораду: якщо в січні не вдасться втілити їх у життя, то краще відкласти реалізацію до березня — проєкти, розпочаті в лютому, навряд чи стануть успішними. Загалом стратегія така: якщо, ризикнувши, мети не досягаєш, варто повернутися до звичайного способу життя й почекати з глобальними змінами. А спрагу вражень тамувати короткотривалими виїздами на вікенд у межах України й за кордон — щоб збадьоритися.

Починаючи з другого півріччя, більшість Козерогів увійдуть у найактивнішу фазу професійної діяльності. Часу на особисте життя може зовсім не залишитися, тому посиденьки з друзями й затишні вечори з родиною варто планувати так само ретельно, як бізнес-зустрічі.

 

 

Водолій

Фортуна в новому році на боці Водоліїв: настає вдалий період для всіх представників знаку, упродовж якого будуть започатковані цікаві й значущі проєкти. Ситуації розгортатимуться у найдивовижніший спосіб, а випадкові зустрічі та знайомства виявляться зовсім не випадковими — вони розділять життя Водоліїв на «до» і «після».

Головна рекомендація гороскопу — тверезо оцінювати власні сили й можливості, щоб досягнення цілей і втілення планів приносили втіху й насолоду, а не перетворювалися на шалену гонитву за успіхом, забираючи енергію й час. Уже навесні декому з Водоліїв схочеться зменшити темп і перезавантажитися, і травень найкращий для цього місяць. Перепочити — означає присвятити час домашнім справам, відвідати далеких родичів, додати затишку своєму помешканню.

У другому півріччі на перший план вийдуть робочі проєкти, а з ними й професійні досягнення. Дехто з представників знаку зійде ще на одну кар’єрну сходинку, інші ж можуть кардинально змінити сферу діяльності, нарешті віднайшовши своє покликання.

 

 

Риби

Риби у 2021 році відкриють для себе сфери діяльності, які раніше чомусь ігнорували. Через це коло спілкування може дуже змінитися.  Із давніми приятелями стане нудно, зате нові знайомі притягуватимуть, немов магнітом. Представники знаку відчують це вже наприкінці зими, коли виникнуть нові стосунки — романтичні, але не тільки: у багатьох Риб у цей час з’являться нові клієнти, бізнес-партнери, колеги або зміниться керівництво.

На початку весни замріє перспектива нового джерела доходу, на додаток до основного. Квітень покаже, чи буде проєкт успішний фінансово.

Влітку Риби відчують прилив сил, активізацію амбіцій і прагнутимуть визнання. Всесвіт почує їхні мрії й надасть можливість заявити про себе. Загалом зірки рекомендують особливо уважно прислухатися до інтуїції: це допоможе запобігти неприємностям, натомість з’являться прекрасні ідеї, зміняться погляди на світ і власне майбутнє.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x