Бюджетні кошти Черкас обслуговуватиме «ПриватБанк»

Бюджетні кошти Черкас обслуговуватиме «ПриватБанк»

Учора у Черкасах відбулися відкриті торги, в результаті яких переможцем став «ПриватБанк», який із 2017 року також має змогу обслуговувати бюджетні кошти. Саме пропозиція цієї фінансової структури у сумі 20 % ставки за рік дала їй можливість перемогти у конкурсі, в якому могли брати участь лише державні банки. Про це «Нова Доба» дізналася на «Фейсбук» від секретаря міської ради Олександра Радуцького.

Із минулого бюджетного року в нас є вільний залишок коштів у розмірі 130 мільйонів, які ми розмістимо на рахунку в «ПриватБанку». Згідно умов договору, у міської влади буде можливість в будь-який момент ці гроші забрати. До того ж, якщо протягом року інший банк зробить нам кращу пропозицію, то можна буде розраховувати на збільшення нинішньої відсоткової ставки.

Минулоріч міська влада користувалася послугами «Укргазбанку». Це дало змогу місту заробити 36 мільйонів із річною ставкою у 19 %. Цього разу ця структура теж брала участь у конкурсі, але її пропозиція у 16 % (максимум 19 %) нас не влаштувала.

– Отже, не встиг розпочатися 2017 рік, а у Черкасах міська влада вже знайшла можливість заробити ще більше грошей для бюджету, – зазначив секретар міьскої ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x