У Черкасах рятувальникам передали нову спецтехніку

У Черкасах рятувальникам передали нову спецтехніку

Рятувальники отримали десять одиниць нової спецтехніки нещодавно в Черкасах. Серед них пожежні автоцистерни, аварійно-рятувальний автомобіль і спеціалізовані легковики. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Меморандум  про співпрацю Черкаська ОДА та Державна служба України з надзвичайних ситуацій підписали понад місяць тому. У його межах область отримала нову спецтехніку. Сертифікати на неї пожежно-рятувальним підрозділам Управління ДСНС України у Черкаській області передав очільник Черкащини Сергій Сергійчук.

– Техніка працюватиме в Черкасах. Важливість роботи рятувальників  важко переоцінити. Але переконаний, що покращення матеріально-технічного забезпечення Служби посприяє покращенню рівня цивільного захисту на Черкащині, – зазначив очільник області Сергій Сергійчук.

Загалом рятувальники отримали три пожежні автоцистерни для доставки до місця пожежі бойового розрахунку. Він використовується для гасіння пожеж, підвезення води у безводних регіонах. Спеціальна рятувально-аварійна машина призначена для забезпечення дій чергових змін рятувальників, проведення аварійно-рятувальних та інших робіт.

Також рятувальникам передали легковий автомобіль спеціального призначення служби безпеки руху та п’ять легкових спеціалізованих автомобілі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x