Відритий турнір із більярдного спорту відбувся в Черкасах

Відритий турнір із більярдного спорту відбувся в Черкасах

Відритий турнір з більярдного спорту серед силових структур області відбувся нещодавно в Черкасах. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України в Черкаській області.

Учасниками турніру стали працівники Управління ДСНС України у Черкаській області, Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Національної поліції України та Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби України.

Одноденні змагання проводилися за правилами вільної піраміди. А переможця, учасники визначили за олімпійською системою, коли в наступний раунд виходив лише переможець двобою з трьох партій.

Першість виборов начальник 1-го Державного пожежно-рятувального загону Управління Юрій Литвин, який у фінальному двобої переміг заступника начальника центру Держприкордонслужби України Яцину Євгенія.

Третє місце посів начальник відділу соціально-гуманітарної роботи Черкаського інституту пожежної безпеки Сергій Литвиненко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x