У Черкасах затримали двох людей із амфетаміном та ЛСД

У Черкасах затримали двох людей із амфетаміном та ЛСД

Близько 05:00 години ранку, 25 грудня, підозрілих чоловіків помітили на вулиці Хрещатик у Черкасах. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Аби уникнути зустрічі з поліцейськими, чоловіки зайшли до під’їзду, та їх зупинили працівники Черкаського відділу поліції.

Затриманими виявилися жителі Дніпропетровської та Одеської області.

Під час огляду в одного із фігурантів правоохоронці виявили та вилучили 4 поліетиленових пакетики з кристалічною речовиною, схожою на амфетамін, близько 4 грамів, 6 поліетиленових пакетиків з пігулками невідомого походження у кількості 26 штук та два пакетики, ймовірно, «LSD».

В іншого затриманого виявили та вилучили 3 поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною вагою до 100 грам, 1 пакетик із залишками кристалічної речовини, пакетики з таблетками жовтого, коричневого, рожевого кольору в кількості 28 штук, 1 пакетик з прямокутниками зовні схожими на марки «LSD» в кількості 19 марок.

Усі речовини поліцейські відправили на експертизу.

Правопорушників затримали відповідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. За процесуального керівництва місцевої прокуратури одному із фігурантів повідомлено про підозру за вчинення кримінального провадження за частиною 2 статті 309 ККУ, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Іншому правопорушнику оголошено про підозру за вчинення злочину передбаченого частиною 3 статті 309 ККУ, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 113 тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x