Проїзд у черкаських маршрутках коштуватиме 4 гривні

Проїзд у черкаських маршрутках коштуватиме 4 гривні

Проїзд у маршрутних автобусах Черкас подорожчає з трьох до чотирьох гривень. Про це йдеться у відповідному проекті рішення, який підтримали члени виконавчого комітету Черкаської міської ради. Про це „Нова Доба” дізналася в Черкаській міській раді.

Рішення, прийняте 6 січня 2017 року, набуває чинності через 10 днів з моменту його оприлюднення.

Заступник директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Людмила Гуріненко пояснила, що з відповідними пропозиціями перевізники звернулись до міської влади Черкас ще півтора року тому – у квітні 2015 року. Тоді був даний старт для початку регуляторної процедури з цього питання, яка успішно була пройдена. І хоча у поданих документах перевірялась доцільність і обґрунтованість підняття тарифу з 2,5 до чотирьох гривень, торік вартість проїзду у міських маршрутках зросла лише на 50 копійок.

Цьогоріч перевізники знову повернулись до питання необхідності підняття вартості проїзду. У своїх аргументах вони наводили суттєве зростання цін на пальне, запчастини, витратні матеріали, комунальні послуги. Усе це стає на перешкоді ефективної діяльності їх підприємств, забезпечення гідною зарплатою працівників, оновлення рухомого складу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x