Лариса Горбенко: «Я хоч і велика дівчинка, але щиро вірю в дива!»

Лариса Горбенко: «Я хоч і велика дівчинка, але щиро вірю в дива!»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проєкт, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Майстриня Лариса Горбенко – про позитив 2020 року, творчі здобутки, силу духу й «домашнього» Діда Мороза.

– Назвіть три головні події 2020 року.

2020 рік став для мене знаковим. Господиня року – Миша – мене полюбила і тому побалувала своєю прихильністю!

По-перше, я видала донечку заміж і стала новоспеченою тещею. Дай, Боже, щастя новоспеченій сім’ї! По-друге, я виграла конкурс серед майстрів Черкащини «Творча ізоляція», на славу потрудилася й отримала масу задоволення. Крім того, провела власну виставку – творчий вечір «Чарівний світ від «De_Lari», де представила черкащанам свій вид творчості – ростові квіти-світильники. Тепер, із легкої руки відвідувачів, їх ніжно називають «Світлячки».

– Які найпозитивніші спогади цього року?

Найпозитивніший спогадом у цьому році впевнено можу назвати мою участь як спонсора у проєкті «Без обмежень». Це конкурс краси, в якому брали участь дівчата з інвалідністю! Скільки ж емоцій я отримала від цього дійства! Як же ж приємно дарувати людям частинку своєі душі! Просто до сліз вражає їх сила духу, прагнення до кращого цих неймовірних людей!

Ще одним неймовірним і мегапозитивним спогадом цього року була моя участь у Всеукраїнському жіночому форумі «Аніма». Надзвичайно вдячна за можливість бути причетною до цієї події! Квіти-світильники «De Lari» стали приємним доповненням цього чудового заходу.

Родзинкою 2020 стала моя участь як моделі в талановитих Олександри та Олесі Теліженко на їх творчому вечорі, святі культури і краси «Telizhenko Fasion House» до 25-річчя діяльності. Для мене велика честь бути моделлю на показі колекцій Олесі та Олександри! Неймовірна сім’я! Справді перлини рідного краю!

– Що було найнеприємнішим у році, що минає?

Приємних подій було так багато, що просто не було часу перейматися негативом.

– Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювалися вони?

Щороку я обов’язково загадую бажання, і вони справді здійснюються. Можливо, у цьому допомагає мені мій домашній Дід Мороз, можливо, бажання я замовляю більш реальні, ніж фантастичні, але вони таки збуваються.

Мрію, щоб збувалися наші бажання – найсокровенніші, найнеймовірніші!

– Який найбільш пам’ятний подарунок ви отримували чи хотіли б отримати?

Найбільш пам’ятними подарунком для мене завжди є подарунки моїх діток, створені своїми руками.

– Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

На Новий рік хочу побажати всім оптимізму і віри! А ще – ніколи не опускати руки! Іноді, для того, щоб вижити, варто бути тією глухою жабкою, яка не чула зневірені крики інших і впевнено молотила лапками, збиваючи молоко в густу сметану! Я, хоч і велика дівчинка, але щиро вірю в дива!

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x