Гороскоп від “Нової Доби”: новорічні образи для знаків Зодіаку

Гороскоп від “Нової Доби”: новорічні образи для знаків Зодіаку
Новий рік 2021 уже на носі! А це означає, що настав час обрати ідеальний образ для святкування. У перший день січня хочеться мати неперевершений вигляд, тож варто продумати все до найменших деталей. Сьогодні ми розповідаємо, у чому зустрічати Новий рік 2021– рекомендації для знаків Зодіаку шукайте в матеріалі.

Овни, Леви, Тельці
Твій ідеальний варіант наряду для святкування Нового року 2021 – сукня. Будь елегантною, яскравою і розкішною! Хочеш сподобатися не лише друзям, рідним та шанувальникам, а й тотемній тварині року – Білому Металевому Бику? Тоді одягни на свято довгу сукню металевого відтінку, що щільно прилягає. Колір вбрання буде до душі Білому Бику, й він щедро обдарує тебе удачею. А додатковий акцент у вигляді розрізу до стегна чи вирізу на спині тільки посилить ефект “WOW”!

 

Стрільці, Діви, Козероги
Глибоке декольте та мініспідниці – табу! Якщо хочеш, щоб 2021 минув вдало, на святкування Нового року тобі варто одягнути спідницю міді з запахом і дібрати до неї стильний топ та підбори. Кольори можуть бути різними, це залежить від того, що ти хочеш отримати в новому році. Сподіваєшся на збільшення доходів? Тоді твій колір – білий! Мрієш про справжнє кохання? Сміливо одягай світло-сірі відтінки!

Близнюки, Терези, Водолії
Легкі повітряні блузки, брючні костюми світлих відтінків – чудовий варіант для святкування Нового року 2021! Вони й символу року – Білому Металевому Бику – сподобаються, і допоможуть створити стильний образ. А клатчі стануть універсальним доповненням будь-якого святкового вбрання! Також астрологи радять доповнити образ парними аксесуарами: двома браслетами, каблучками, ланцюжками чи кулончиками.

Раки, Скорпіони, Риби
Знакам зодіаку стихії Води для святкування Нового року 2021 краще обрати короткі сукні. Доповнити образ можна тонким поясом, який зробить акцент на талії. Якщо твій наряд буде дібраний відповідно до того, що буде в тренді зими 2021 року. Білий Металевий Бик нагородить тебе просто надприродним везінням! Звертай також увагу на оригінальні деталі в образі. Наприклад, обери елегантні прозорі рукавички зі стразами (до ліктя і вище) або яскраву брошку незвичайної форми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x