Ольга Касьянова: «Зараз я хочу лише одного: мати можливість обіймати тих, кого люблю»

Ольга Касьянова: «Зараз я хочу лише одного: мати можливість обіймати тих, кого люблю»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Засновниця KasyaNova Event, SMM-бутику MOZHNA! Ольга Касьянова ‒ про позитивні спогади 2020 року, нового друга та найпам’ятніші подарунки.

 

 

‒ Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Самоізоляція плюс оновлення моєї самоідентифікації. Зміна цінностей, режиму, прагнень. Створення нашою командою KasyaNovaEvent нового напрямку діяльності ‒ SMM-бутику «MOZHNA!». Тепер ми займаємося не лише організацією івентів, а й SMM-просуванням бізнесу. У грудні разом із Черкаською ОДА запустили навчальний офлайн-курс для підприємців. І це було «вау»! У мене з’явився новий друг. Дивовижна людина, яка завжди підтримує, не засуджує мої слабкості й любить усі мої прояви. Із нею мені легко сміятися і плакати, і робити хороше спільне.

 

‒ Які найпозитивніші спогади цього року?

‒ По-перше, це – життя в селі. Я – міська дівчинка до мозку кісток, з початком пандемії, потрапляю «на землю». Закохуюсь в уповільненість, дивлюся на зорі, малюю на пеньках, роблю ферментований чай, саджаю квіти, співаю під Мішкіну гітару, дивлюся з дітьми фільми, роблю йогу. Багато обіймаю рідних. По-друге, син-підліток сказав вголос у присутності сторонніх людей, що любить мене. І обійняв. По-третє, нехай це буде перемога нашого проекту Open Biz у Громадському бюджеті. Хоча, думаю: те, що я навчилася їздити цьогоріч на веліку, згадувати ще приємніше.

 

‒ Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ Усвідомлення, що я нічого за великим рахунком не контролюю в цьому житті. Розуміння, що інколи я добряче знецінюю себе. Біль людей, які втрачали близьких…

 

‒ Щоб Ви хотіли побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Любові. Щоб її було вдосталь для щирих обіймів і підтримки, коли скрутно. Любові. Щоб вона могла протистояти цинізму, байдужості й зневірі. Любові. Бо без неї все втрачає сенс.

 

‒ Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

‒ Ні, не загадую. Колись писала на папері, спалювала, вкидала в шампанське попіл і до 12-го удару годинника випивала. Не пам’ятаю, чи збувалося. Мабуть, швидко п’яніла. Зараз я просто уважна до моменту: хто поруч, що я відчуваю. Наче дивлюся кіно про себе і цю новорічну мить.

 

‒ Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували чи хотіли б отримати?

‒ То було диво: іграшка Карлсона з касетою за вікном моєї спальні на 8-му поверсі. Перша пісня на тій касеті була БГ «Ты нужна мне». Пам’ятаю, як я відчула любов і щем від того, що ця казка ‒ не назавжди. Зараз я хочу лише одного: мати можливість обіймати тих, кого люблю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x