Роман Сущенко: «Потрібно залишатися собою, вірити у власні сили та добрі справи»

Роман Сущенко: «Потрібно залишатися собою, вірити у власні сили та добрі справи»

На порозі — новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проєкт, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко — про салат олів’є в одиночній камері, рішення йти в політику, життєві цінності та лижі у п’ятому класі.

 

— Назвіть три головні події 2020 року.
— Найперша стосується поширення COVID-19 у світі та Україні, а також наслідків коронавірусної інфекції для людства в цілому, та громадян нашої країни, зокрема. Друга подія – вибори: президентські у США і Білорусі та місцеві – в Україні. Загибель 176 пасажирів, серед них і11 українців, після влучення іранської ракети поблизу Тегерана в літак «Boeing 737—800» авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».

— Які найпозитивніші спогади цього року?
— Цьогоріч я наївся досхочу кавунів. Із більш серйозних – успішна операція для мами, остаточне психологічне відновлення та повернення до нормального життя, насамкінець – рішення йти у політику.

— Що було найнеприємнішим у році, що минає?
— Смерті українців на фронті та кількість жертв пандемії COVID-19, блокування Кремлем звільнення громадян України з полону та місць несвободи, а також гальмування реформ в економіці та у сфері боротьби з корупцією.

— Що Ви хотіли б побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?
— Залишатися собою, вірити у власні сили та добрі справи, берегти здоров’я своє та близьких, постійно розвиватися, кохати і кохатися, уміти домовлятися, цінувати кожну мить та стосунки.

— Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?
— Обов’язково загадую. Ці бажання переважно здійснювалися.

— Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували, чи хотіли б отримати?
— Можу виокремити кілька з них: лижі, які я отримав у п’ятому класі, ковзани – у сьомому, магнітофон – у дев’ятому, перший секс у новорічну ніч, салат олів’є в одиночній камері штрафного ізолятора виправної колонії № 11 у селищі Утробіно Кіровської області (РФ). Особливий подарунок від коханої дружини торік. Хотів би отримати ще один.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x