Леся Гайван: «Для мене найкращий подарунок – щоб були живі та здорові мої близькі»

Леся Гайван: «Для мене найкращий подарунок – щоб були живі та здорові мої близькі»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

 

Стилістка Леся Гайван ‒ про роботу в онлайн-форматі, найпозитивніші спогади та побажання на Новий рік.

 

Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Мій 2020 рік був цікавим і неординарним. Він суттєво змінив моє життя і дав проявити себе в різних амплуа: як організаторки заходів, викладачки стилістики, авторки курсів та марафонів, ведучою фестивалю «Аніма» та імідж-клубу.

На початку 2020 року я стала співорганізатором Всеукраїнського жіночого фестивалю «Аніма» у м. Черкаси. На жаль, пандемія весною не дала можливості провести повністю готовий захід. Але нам удалося успішно і масштабно провести фестиваль у вересні. Це було свято знань та краси для жінок. На нього були запрошені спікери із Києва та Черкас. Із весни я повністю перейшла працювати в онлайн-формат. Тепер всі свої проекти і заходи від «Школи Стилю Лесі Гайван» відбуваються саме там. За цей час онлайн було проведено: курс «Сама собі стиліст 2.0», імідж-клуб «Стильні миттєвості», марафон «Мій Чарівний Новий рік».

В онлайн-форматі я створила для жінок імідж-клуб. І протягом 9 місяців він успішно функціонував у закритій групі у фейсбуці. Це було місце, де жінка знаходилася в стильному оточенні, отримувала знання про моду, стиль та гардероб. Зараз клуб змінює свій формат і розширює тематику.

 

– Які найпозитивніші спогади пов’язані з 2020 роком?

‒ Час проведений із сім’єю. Цікаві мандрівки історичними місцями Черкащини разом. Веселі родинні пікніки. Ми стали ближчими один до одного та більше цінували час, проведений разом.

Знайомства. Цей рік звів із дуже багатьма людьми, які є успішними у своїх галузях і у яких є чому повчитись.

Багато навчання та розвитку себе, які дали поштовх особистим трансформаціям та призвели до нових ефективних дій.

 

– Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ Пандемія, карантин. І все, що з цим пов’язано. Неможливість проводити вживу заходи, які проводила і в тому обсязі, як раніше. Хвилювання за батьків, які знаходяться за станом здоров’я та віку в зоні ризику.

 

– Який найбажаніший подарунок ви отримували або хотіли б отримати?

‒ Для мене найкращий подарунок – це, щоб були живі та здорові мої близькі та щоб ми частіше збиралися родинним колом. Ніякий матеріальний дарунок із цим зрівнятися не зможе.

Я ‒ імідж-стиліст, стиліст-тьютор, засновник та викладач Школи Стилю, автор курсів та майстер-класів зі стилістики, організатор фестивалів та імідж-зустрічей, ведуча імідж-клубу та ток-шоу «Своя Правда».

 

– Чи загадуєте ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювалися вони?

‒ Колись давно під бій курантів загадувала, але вони ніколи не збувались. Це були якісь фантастичні бажання дівчинки, яка не знала ні себе, ні чого вона хоче. Зараз я навчилася чути і розуміти себе. Тепер прописую свої бажання та довіряю чіткому плануванню. А новорічну ніч я проводжу весело в колі близьких людей і без загадування бажань.

 

– Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Жити! У радості, у любові, у повазі один до одного! Жити на повну! Приділяти увагу своєму тілові та здоров’ю і робити це зараз! Займатися справою, яка драйвить! Не втрачати віру в себе та в людей, не дивлячись ні на що! Пам’ятати, що наше життя роблять легшим та прекрасним саме такі дрібниці як посмішка, добре слово, обійми. Частіше казати своїм близьким як ви їх любите та обіймати! І хочу, щоб проживаючи кожен день, всі пам’ятали вислів Брюса Вілліса: «Життя ‒ це не кіно. Дублів не буде».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x