Аліна Золотухіна: «Дуже приємно бачити, що ти весь час ростеш і розвиваєшся»

Аліна Золотухіна: «Дуже приємно бачити, що ти весь час ростеш і розвиваєшся»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкащанами.

Уманчанка, засновниця «Софа хабу» Аліна Золотухіна ‒ про відкриття креативного простору, новорічні бажання та ексклюзивний подарунок.

 

‒ Назвіть три головні події 2020 року.

‒ У березні ‒ «Диванний турнір». Початок карантину. Ніхто не знає: що буде далі? Тоді ми вперше запустили онлайн-марафон для 300 уманчан. Учасники щодня виконували різні завдання і ділились у сторіс: як готують, займаються спортом, перевтілюються тощо. Ще 10 000 уманчан спостерігали за цим дійством.

Липень ‒ відкриття «Софа хабу». Це перший креативний простір Умані. 5 затишних студій із професійною знімальною технікою та командою асистентів, які допомагають уманчанам створювати популярний контент. Усе безкоштовно.

Жовтень ‒ створення інформаційного агентства «Умань стрім».

«Умань стрім» ‒ один із проєктів «Софа хабу». ЗМІ привернуло увагу уманчан тим, що дає можливість подивитись на події у форматі стріму – прямого ефіру.

 

Які найпозитивніші спогади цього року?

‒ Стала спікером на всеукраїнському проєкті «Державотворець». Усього рік тому я була його учасницею. Захоплено слухала кожного спікера, вперше дізнавалась, як працюють влада і бізнес. А через пів року за підтримки бізнесу і влади створила перший креативний простір «Софа хаб» і стала спікером для цьогорічних учасників. Дуже приємно бачити, що ти весь час ростеш і розвиваєшся.

 

Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ Карантин і все, що з ним пов’язано. Тому що довелось призупинити багато активностей.

 

Щоб Ви хотіли побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Усе просто – міцного здоров’я, примноження успіхів, надійних партнерів і вірних друзів, родинам – щастя і достатку, а країні – миру.

 

Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

‒ Я завжди загадую, і точно знаю, що мої бажання дуже хороші, але забуваю їх. А в кінці року думаю: а що я бажала минулого року? Сподіваюсь, вони збуваються.

 

Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували, чи хотіли б отримати?

‒ Футболка із ексклюзивним принтом, присвяченим саме мені. Там була переписка команди «Софа хабу» про мене. Досі надягаю цю футболку, коли йду гуляти чи знімаю тік токи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x